嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
- _! @7 I7 B" ?  J' [9 C可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc0 E5 F2 A9 B& h/ e( k* J' |9 J

/ q+ b9 I: F" w7 fe...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
) V$ D, F( d; H0 J如果要cd才著其他女仔衫,
* c6 c5 C# R; k/ p另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
6 y, V5 J% T7 S  f4 x5 [/ q競技用既手槍
9 U* N7 G6 v/ b! J
3 C# Y( Y9 j: S: J8 E( De? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   3 U1 ^% u- K& H' _6 R: n

' R; j; x2 N7 R2 h' m- Q8 @/ `2 n1 B) C; ?+ X
e? ipsc?!
3 j/ e0 H# D$ e8 a. K& t* I5 C$ q6 ^! i) {/ c& y7 [. p
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   $ J/ A1 P( l. M9 [$ q8 h
我最喜歡旗袍及婚紗
, A3 x4 V. S/ U4 B1 B) y0 d- Z. X
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
' n+ S' U. n; C% \6 e當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
, B# S7 E: h8 @. k- T* ]0 l/ F我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
$ e5 }: D4 x8 i* C$ l  C2 ], O0 m$ q9 D
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
- B5 j4 l; z8 f0 ~4 {7 I% A5 w
# D. Y0 [0 Q6 q; `

0 A2 V- L1 h" d& X3 n; \0 T  b恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   2 c, r. x- B9 q% d/ y
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
3 s4 A& f' x/ t) p. g3 k* {2 m4 x9 v) o" X4 ]
e...點解有咁多嘢ga?!
3 C# p0 L$ A* }2 z$ L& ~
; X6 I. F7 o2 S7 f  J5 A- b% y貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??/ `+ R  T5 P  ~, N) J+ @" R
+ k' a2 k- Z9 [2 S
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
; @, Q& ]1 |. w2 q我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
4 ^- ?! E8 ~+ g0 ]7 {8 V$ i" g8 k
# Y7 B: t5 z! e' x7 D# l+ s' r: n  L1 A5 X  S& O+ X' y
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
$ u, S9 ]- e, N' o, O1 m8 \. @) A' ?7 i/ X" C/ P
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。0 [& a+ J* U# M5 f1 \# J
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
2 o- A# ~5 E  T2 r: X" x$ ?
' `6 m+ ^2 O  L8 L0 P
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
* w' o; L. _5 ^- O; J; C: M; C& r- w& T& @% H" {- |
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~