嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...6 o; D, T9 }5 p
佢都講明唔可以用係敏感部位...
. b' H" m" ?' l4 O& c/ a7 u但由於我天生多毛(頭髮除外 )2 K  [2 X5 L4 I/ ^/ N5 K1 ?
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
( N3 @" j0 n7 y6 S7 i9 A9 g3 m一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
' d# t0 f6 [) {* d/ B% n我唔理... 幾分鐘後( D% _; ?5 ~8 j# J. k8 s$ {
毛係甩o左好多
: B( P& s# s1 e! ~但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 5 h) C% |2 L6 K( E, Y
仲要隱隱滲o左成日, @5 t/ j5 Z  e! m2 d
真係唔用m巾都唔掂,,,,
1 h. i/ B2 R  V4 h7 q
) Q( N: Z% g& R; [7 U) J! r可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

$ Y8 k& h. e) T+ O止血未, 依家點, take care& ?# T8 }3 m9 k# y
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,6 Q2 o5 ^! ^* j
但好像對皮膚的刺激性很大.& W  [0 ^# f; A0 c2 K. S
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
" z2 l/ m5 s8 j" m$ j" T# K6 i8 mPS:我沒用過, y! m4 ^  `% U; j# U2 A/ O: M
( }, d0 n! i0 A1 K8 T4 {
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

& ]. d, O+ q* C
shinobu姐姐噴去patpat度 0 D# ]! h3 S" {3 Y; |( o; g
其實下體既毛真係唔適宜脫
. Y3 R% {  e# o  x, @" P因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
& j  b. X0 [- ]  y/ |其實每個人敏感部份也有些分別
8 D" _$ ?7 U7 L: C別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
: T5 |, F+ N" O0 Z, [0 n5 t搽手就出事了5 v2 y* b; w0 H7 t9 ]
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?6 S: c6 |; @# c$ r0 h
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
  f, y4 W4 ]- G0 q因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
. V# W, h8 d* B* o. l看來這東西雖然有方便的地方,
( `' |5 b. q4 r& {# j0 j  r' C( _但好像對皮膚的刺激性很大.: }( X$ `+ C9 \9 c
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
) ?% g# m! P% z+ g5 z5 \8 D# A% uPS:我沒用過
/ D+ l( i/ P" C6 ~5 X6 K. m, W: \6 N; |
係大到, 如果留o左係指甲到...8 I/ ]/ ^, M% @1 ?0 @
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   + _9 `- ^- \. `( k) y$ `9 v4 p
* D- R4 V9 C, K- O& y
shinobu姐姐噴去patpat度
% ?6 V% B! a: V5 t2 w其實下體既毛真係唔適宜脫
( W/ }+ l9 s$ U3 _" }因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
1 ?  R* O! ~; n' [: j4 i% Q其實每個人敏感部份也有些分別1 w2 o: b/ F4 L7 @* K
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
# J2 O4 M7 [) ~$ R$ Z6 L搽手就出事了  q" J  {# Q% Z, k" d2 l  p% C, ~
用脫毛機比較好吧
- y1 o' L- x# Z  O係用手指渣上去 6 [) l) s' o; z7 m
吉就唔係好吉
4 @, A7 B  l( _9 `% ?但冇o左...著under時會好睇d,
8 h. U' _! D: K而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   8 s4 l; g" B. q& E$ U$ p
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
: P4 t( \2 ?$ G8 L" }# L6 q脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,& k! ~# \( ^# m% O4 p7 y: [
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
" r6 r) p/ D" U
有心, 血已止..
  E4 Y7 S/ ]) ^; M0 V8 b但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
# k3 x3 n1 D# i3 z' p* t1 ^好痕
/ R. Q# I. B. H2 f! i: w" g$ w- D* _& @8 E' H( e4 D. ~
ps. 支野買o左我$8x 好貴
# f, z- l4 N0 V7 i' e只o左除毛快外... 真係幾快就生番$ N5 {. @" j4 ]& K$ U

, N; X+ |: G, f6 t3 b但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
6 q4 C# I# E, q' B# R+ L  I8 h, I2 z: X; F& B3 c/ o

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   + u2 \% [; n- r. `# P

- Z1 z' r: V/ r, P) N( ]& P5 @: r係用手指渣上去 . h9 ?1 @$ Q6 O' R$ l% I" ~
吉就唔係好吉 / n5 o' r4 R; v# F# A- x. h8 ]
但冇o左...著under時會好睇d,
8 o" G, S5 Z: H& Q3 [( f而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
" P7 f% {8 P: r: |8 u3 b4 P+ O生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   1 o- u0 t2 h' r* ~6 j8 X

' R1 N1 o* p6 [生返出來時好吉的吧~
: w$ u9 x8 E9 ^% `& H- }8 {  q
咁又唔係太吉咋喎...
! W* \3 ]5 U  M0 e' M' M6 M我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   1 a* R3 j  S! [) J
好恐怖咁喎....
) m' n1 f) Z5 z& R  f# `2 o
係超恐佈...

It's terrible!. t0 u& q& ~% z: m. `
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   . @" [  M7 k  h1 L2 x
咁d Pat Pat毛點脫好
+ R- Q( I  h+ ~1 h
& y, _) Z$ B0 N. n1 G7 R4 V用脫毛機吧

謝謝分享!!