嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...  T1 D- C3 }2 v9 t  B! |8 h& _
佢都講明唔可以用係敏感部位...5 W& k3 D( v# e$ ?) ^
但由於我天生多毛(頭髮除外 )
+ a) g( F; V( o& ^0 G/ L1 [後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用4 V  u' u3 U* Z7 `3 ^
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
8 d8 N& j; D- S. e1 a6 Q6 v我唔理... 幾分鐘後
6 V7 r0 E( A, P8 s1 J+ n% @6 A+ V毛係甩o左好多3 R4 _6 s/ d. h" t5 T
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
, e) p; e. ]8 x+ m+ l% V  z仲要隱隱滲o左成日% r# W$ u4 T, r! Y
真係唔用m巾都唔掂,,,,
; c* y: S9 j3 E- }8 y; {& n! m* f' n
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
: w; w3 F2 [. t- E. X  |
止血未, 依家點, take care6 O& R. \9 q% @' _0 j- I( Q
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,. Z1 e9 Z$ T) Y
但好像對皮膚的刺激性很大.9 i$ W% {* C# I- G7 P
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.1 a: j6 C6 A+ x; N' d7 `2 o
PS:我沒用過
- i2 L8 Y  h0 |! Q" m0 {
3 e# }+ S" x4 k& \  y  Z[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

- |/ n! ^/ k' I- j3 q3 s7 P2 Gshinobu姐姐噴去patpat度
# S3 j; {0 [; N0 }其實下體既毛真係唔適宜脫& q# C  E( c3 s3 F8 I
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
- p/ P7 ~3 w) }其實每個人敏感部份也有些分別. {/ k/ J6 E) J# W) w6 a
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
2 I) ]$ m! @! K4 o9 }. J  Y9 t  p6 }搽手就出事了; S% \, d- ^5 x7 \7 l& l
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?' I* p1 I0 y' D
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
% m$ y8 `" Q% X+ ~因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   # Y) J7 Y7 D, c/ A7 X
看來這東西雖然有方便的地方,
8 R! s% R! v  J' a+ j但好像對皮膚的刺激性很大.
3 G8 e" h. q6 \; p) _& ]如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.- G+ f5 @( c/ D" [6 G
PS:我沒用過
! x1 m; a# r+ i係大到, 如果留o左係指甲到...
8 S  {8 Z- a; E  \1 t( R會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   $ l8 w% w& y" P/ l4 L- f
3 A* F, T' t& ~" [7 [
shinobu姐姐噴去patpat度   s' v" S8 v/ Q/ D: ]* ~6 S
其實下體既毛真係唔適宜脫
" y8 Q2 k" R. @8 \( N因為出返的時候是很痛苦的(好吉): ^& s8 a; Z+ v( V& v
其實每個人敏感部份也有些分別+ J- _- N5 Q# h! c! e
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
* i4 R. r6 [6 K0 D' t# Y1 V& e搽手就出事了
+ e  S2 h6 r, B$ w# N" b( P用脫毛機比較好吧
% m/ i. {/ H" h/ b
係用手指渣上去
2 c& ?6 E# P+ ^  w8 p( [吉就唔係好吉 8 z( k: ?7 V6 Q6 V
但冇o左...著under時會好睇d,
* T; g4 u; `9 U- g  D2 S而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
4 n# q# M" m  s姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
# w; W0 c# S% D% A( ~脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,7 b0 u2 s' l# G
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
  y+ Q% s" a' B& p! }1 j
有心, 血已止..7 ~( ~( D* D0 b5 j9 g1 U+ W7 Q
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)! f! D6 H+ p; [; y0 C8 y
好痕5 V5 G5 y7 X& l- b8 |

% g7 H: d3 M6 U! Q' |, X9 J3 m0 r7 Eps. 支野買o左我$8x 好貴+ h7 q. j0 R' E* U) C" N' y- `
只o左除毛快外... 真係幾快就生番2 D1 K0 o" i; L& P5 T

0 c1 S% \2 c( ?" j- O0 K0 }但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
% O, ?  `8 g; [9 V, Q* y1 D
" i5 R( r4 ~- h8 @[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
  |* A1 s6 S* P% X6 S9 Q
* u8 @/ H# ~* B7 h, B1 y7 A& @係用手指渣上去
, ~" P) Y5 u7 ~5 I$ p# C0 a  I吉就唔係好吉
$ w% N8 H; x, q) m3 U: j但冇o左...著under時會好睇d,
, t, {$ u8 R8 U8 t9 i7 [1 l4 @0 D而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
1 l# K! p9 N$ e% R
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
2 S! z$ Q+ y3 F
8 i" F- I7 k5 A2 I- }3 U7 D# j( ]生返出來時好吉的吧~
( `9 D2 T( l1 b& l8 m# [$ r咁又唔係太吉咋喎...
( z4 ]6 W! ~) F# l我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
  `. v8 j& R3 c& d8 Y  |好恐怖咁喎....
( W$ C  n3 \! F7 o* V+ ~' {! ?) @係超恐佈...

It's terrible!
4 m$ d& \0 l1 N: P4 `9 N% ~+ ~2 OBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
# Z6 k' B% k. |) n3 D1 d7 ~" Q咁d Pat Pat毛點脫好
4 K6 F! B( E6 x3 F) U- `+ o* C
) Y3 D. o! p: W! W用脫毛機吧

謝謝分享!!