嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
1 F7 h, f) ]2 n( e+ U+ Y- ~佢都講明唔可以用係敏感部位...
; x/ g; A. [! t. Y' }' F5 {但由於我天生多毛(頭髮除外 )
- t3 E  k6 C/ U% ?! D後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用7 Z5 }4 j2 T, c" W
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
$ h$ ?+ S8 m' b7 [9 b" r我唔理... 幾分鐘後
/ g1 p' ~# F% B( C3 d毛係甩o左好多  n5 k- a1 @7 M. |, I4 t
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 ; }$ g& |$ b! l$ X
仲要隱隱滲o左成日
9 t+ e- {  U8 i真係唔用m巾都唔掂,,,,
4 B( D& g1 d" o  @% @* b/ p  k8 \9 V7 }' H( z1 ~- ]
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

( Q$ [* I4 ^+ z5 w. T" m0 V止血未, 依家點, take care
0 F" ^; f) ^6 P- _
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,
# ~9 W: C! D; j$ O$ w6 k8 r5 m0 H但好像對皮膚的刺激性很大.( s6 ?2 _5 C7 o
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
' ^5 l: G9 e2 g0 W6 A0 D1 WPS:我沒用過
# J  v- `" X6 _2 ^! G3 D9 u+ H4 y
, N7 |: m; R/ C* V+ D9 y5 }[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

$ E. e2 H) I& Q
shinobu姐姐噴去patpat度
, C* A- q5 ]9 P2 |5 j其實下體既毛真係唔適宜脫( j, A4 J$ `; r  z" M5 R( b8 o
因為出返的時候是很痛苦的(好吉): B# G+ N% \  k* _) \) O
其實每個人敏感部份也有些分別( `5 f* K& u$ J7 J( t) }& q
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題+ D4 H" Q/ _9 ]: y
搽手就出事了
# L! ^0 s# R* E; g. [9 r用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?7 y5 ?/ ?# ?& h* K1 F: E
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,: z1 e: M* S3 N+ a
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
2 T$ P- H+ e1 R+ p$ o4 W看來這東西雖然有方便的地方,
+ {/ M0 |5 R, \5 ?9 y& K; O但好像對皮膚的刺激性很大.
( ?& W& G# ~/ Z4 j( L$ \7 o如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.) `$ j7 g9 C7 o$ q, B7 v# c. D
PS:我沒用過
% k/ d# _/ o' [* N* H1 [係大到, 如果留o左係指甲到...4 T9 W* B, _/ r) l. M4 \0 m+ V/ P
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
: \; \# N+ Q* a . `5 M: G2 a1 K& r* [# ?& _& [5 [
shinobu姐姐噴去patpat度 5 E) y0 I% u) d2 i! m0 J
其實下體既毛真係唔適宜脫4 s# W& m  S. O# R4 ?, B
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)' c7 v8 O3 Q( @
其實每個人敏感部份也有些分別$ o" V7 \$ F4 I# Q# ]# J
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
4 c+ f1 ^$ M/ Z$ O/ Y6 O8 {搽手就出事了
  M8 P6 ^  T  s# B用脫毛機比較好吧
3 ^9 [& U* G/ S, p2 I0 y1 i
係用手指渣上去 , e, E! b6 T8 K  D7 W, O
吉就唔係好吉
9 f9 l! P. @6 x' b但冇o左...著under時會好睇d,
6 q2 u- a7 a, i2 p) w而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
* J  V/ i& Z) ?9 N6 i& j姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?( x7 M$ g7 y1 Z( V- M: ^- x: ~8 }, l
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,* m6 `6 R6 s4 ?8 C
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
9 x3 I3 U! _; P
有心, 血已止..
! R- @: a! B/ p; T  Z- ]2 V但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
2 ^9 F$ Y4 t9 ^7 h# B好痕+ D7 H: s5 D* c/ O
8 ?  v" b" B' ]" R% a
ps. 支野買o左我$8x 好貴% J' i5 Z: `2 q0 [. T' s
只o左除毛快外... 真係幾快就生番% R" l4 u+ h  p9 A- N5 N. z4 B! }

& z4 E( b* ?8 v( @0 M; o但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....  [8 s2 D4 a% p* x; R2 I$ O7 q
% k# a% _' }4 G/ ~. j

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
# x' h3 Z" b) L8 `6 L3 d, n  S+ l) O5 a# g; W. ^
係用手指渣上去 / w% B# [* {8 Z+ Q9 B4 ]
吉就唔係好吉
. p( }) h- A- t  {) N+ {但冇o左...著under時會好睇d,
* B. A+ t9 l4 F7 \" E而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
8 X' u  u# f: @生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   , \# Y; _1 A5 l9 X

8 E( u& |" B1 R9 }, s: P* j! w, S生返出來時好吉的吧~
& g+ h3 G3 j& I" p+ o
咁又唔係太吉咋喎...
, S6 @+ l. p& G8 n" p我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   # y/ _4 K1 T9 n6 {2 [- f5 l, Z, K2 \
好恐怖咁喎....
8 {7 ]% ^2 E6 ?' F. ]% j5 r/ \% Q係超恐佈...

It's terrible!6 R% w/ I8 Z* g# X
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
$ o- j* i6 y1 q2 w+ w咁d Pat Pat毛點脫好
* m9 A( N7 u0 Z* W* p; Z
/ u5 o3 a: S6 T% e! ^6 r用脫毛機吧

謝謝分享!!