嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀1 l3 i* b  L9 H  [8 g

3 I& Z2 q. J! g9 t& A不過會唔會book唔到房?
7 }6 o! x$ [& B1 F/ Q9 [
! f* q) e# z" [) T3 ~% A# z又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
) _! V# A, V/ ^9 T8 ?- i% R
6 J3 ?4 q( G4 W; h' f7 q8 g午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) 8 V: }. w& z" j  g  J: Y, J1 V
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
/ W/ ?$ a. t( a黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費) " }: O* d# u( ^4 v
貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   " ?" E' u) C; ~4 l/ o! [
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
2 W! K7 U8 Q2 ^" `
1 Z# K0 q' g6 c! @3 K+ g1 \午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) # n0 @6 b# ?) `. a! a* H6 P
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
% U8 c8 N) o, b$ W1 p1 o1 m' F
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
9 x7 [+ y: R8 Z' |, p不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
% m2 i0 w" @8 r3 u$ q! F8 @- r+ \* e2 h& h  N
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...; {3 w- ]8 X& E3 W. ?0 k
最緊要平d ma~6 ?/ @7 @- r. m- k# m7 k& \

6 H+ Q7 v: t  Z- ^# _: m0 O出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講) \; _, z6 S* X' R
8 X- u9 \+ b8 J: T  A
好遠: K5 ^; h4 P0 O& P7 h) p# m$ Y

: ?' V( H' W, r% ~. z我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~# J* L- d: ]% p
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~
( m" d6 o0 D+ ~6 z6 W唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
' ]+ Z$ F# `" b4 T- L8 {3 \唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   ' r. W# v) {- C( S# ?, J
我都想黎呀 幾時開PM我呀: b8 `% h' T* Q- k$ b
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
5 x$ i- x# p. i9 {8 W: E7 \3 n
3 u4 E# r6 O% vBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 2 _( w7 J& H. X, E( ?4 V
* r" e% f( D/ z  R

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   . D, l  j7 E" @& x8 f3 C, h/ a! _9 _! A
# l. t, s6 c5 B$ p1 K7 M
6 g0 n: ~) G. L
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
9 Z( b  i& @6 k8 j5 f! a

! Z' _2 i; ~8 n) ]- K! T, r
/ y" N: q: w9 U! ]你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   8 h; ]0 [( D7 j" e# M8 t$ h% i
你想幾時先
$ W- q) R% \$ R5 U1 B4 j8 p" i, O  e

n; i# y* t0 N+ c) H我就想29號晚或者30號* C2 p# O9 Q2 a# @" M, Y

$ J; ~3 g  y4 {" ]4 w+ s3 y7 z& M% _# |唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
3 i6 n- h4 Q' L4 @$ l3 tis it possible 27/28?
6 k7 S1 c3 v8 w5 l1 h
+ E5 x. U/ s7 [! g
如果可以我想28號
* P" S2 x+ C0 ^
6 c! y/ k0 Q  c5 f( H2 l" R' p: E- j那天我可以化好妝出現