嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
% S" Y) n/ I: ~0 ^" F  h  D, ~8 C; ]( o, u1 x: E1 O) }) P
不過會唔會book唔到房?6 T- h" E: q2 P" i

, z* @9 P% ]- W' \9 O; I又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平....., K1 w7 K7 ^( i* M6 m! @

! }! `+ |3 \( l. l8 h' |0 X( L午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
" E; N4 h3 @1 i, X; p9 S歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費) ' j- l. ?6 V/ _7 A  }  h, R+ |. Z* ~
黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
  {' ]3 t) }: ~5 Q4 R6 q貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   4 ~" H$ c/ K! e+ E3 f( R0 h
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
. N' j& X3 s* o, J9 n6 h
; b6 t6 {' P+ t( `7 t" y" V: f午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
; ?9 h, ~' M1 u% W& u6 _, _歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
/ h" [7 V; M: D: I- [' O3 H/ h最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD- ]6 E) s( f; H$ J
不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
6 F: k: f3 S5 f' h% x3 d" `/ }( F" x* L/ a2 y3 q1 i8 e, }
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...% V0 S, G8 H6 J! h5 L0 L
最緊要平d ma~# w: @. f. F' Z. X. [) F

M$ _$ k% v7 Z% I5 ?+ ?& @$ g出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
4 Y0 O, T* b- p! f: E  j# U8 v% g9 s! `- `6 Q% l% R
好遠
, `6 V1 U0 @+ _8 m  s$ L+ U: g+ X+ Y% T
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~8 f1 D  N* m* [6 ?2 c+ ?5 Z' B
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ + \' P2 U5 j# p: ~1 ?
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀, Y4 e" a2 [" _6 o' g4 l
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
3 d) [. ?/ b0 E# F( X  a, e7 \3 W我都想黎呀 幾時開PM我呀9 H- m/ g7 u/ }; L
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
* q2 h1 m# u% J/ u/ O5 ?8 P, Q' d: O: r3 z6 f% q% X
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
5 x' x4 I4 w$ r8 |7 U& K+ t; s" v8 X( ~9 R3 ^

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   $ F' g. v' ~  h) t2 R

9 ~/ j8 f# s- L7 _% s7 Z4 n/ V: G: K1 o( f
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
! m" P  D7 B" Y" \
, t7 O& D0 f- t3 l% e- t8 b8 r, `' S  Q, J' m7 |8 @& Z
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
$ {. U/ ~# [- Z( ^6 g9 E: F# o# \你想幾時先
9 ?: Y" y7 a/ q. `6 d1 E) o
* b2 x% L- Y0 L& B  }9 w我就想29號晚或者30號
: n+ Y) g/ Q/ j4 M% H, v
3 E0 V6 l0 {7 t5 z8 {唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   " L: z% {" y) L. q) M8 |  i
is it possible 27/28?
& F" {8 ~( r/ d/ R5 ^. J
# d* S: a7 W4 i, z! x+ w6 @4 G/ I$ G
如果可以我想28號
8 z$ W2 O, ~; A: I/ G  C0 O7 b
6 {8 k  Z' o: J- }" A' X那天我可以化好妝出現