嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
$ M! M1 W2 E, I& |; p- H! s$ E$ }- u# |3 ^( {
不過會唔會book唔到房?- ^2 j, T" a9 D5 S; Z) L, {% h

( c$ e4 k! W3 K; s4 F7 U0 y1 c又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....7 {- ]4 D" r6 X+ T7 D9 e# A4 Q

, M6 J' }5 _% m0 X: M午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) + p  \- I4 n3 D8 [. h/ o6 A! A, J$ Y
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費) 2 g  x1 x) y* o9 F
黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
. G3 l7 G) H; h/ A4 W貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   % S2 m' o8 h" s/ F, r+ Z
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....* w6 j- d; }& ?) H7 d9 T

, O# v; j# _4 R0 `0 ]8 d午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) 2 q" _& w- V: S
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
$ {: q2 y6 W- F1 k( m最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD# p- ?% C1 }! x3 J& T& G. F
不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
) k# J* E0 m' |/ B" |2 S
! f1 y& w2 i8 ^" T' r; @係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味.../ g# o" Y- o: k# o! u* s6 X
最緊要平d ma~
" B( q7 K- E8 a0 p# Q$ c( X8 N2 Z1 T3 ~" z- c$ t% ?% S
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
" \& M( N7 R- h0 F2 U4 u! p4 X8 [2 V( O2 d. G
好遠
( x! V0 u2 h! C6 N7 g( ^1 q' O7 ]2 O& z4 Z8 V, P8 G
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~8 V; \( q  T6 g$ ]& Y" c: A
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ + W( g) q3 W- h( o( e; Q
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
- V* p/ j& n3 u0 l- w8 u唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
( h9 i) \6 e6 @1 Y: B- V我都想黎呀 幾時開PM我呀$ _' \2 M& @# p8 a9 J1 U# U
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
1 }4 f. z' b0 w# P4 {, s0 n+ g

: N" j. ?1 k2 w1 |2 WBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 - j- `+ O+ j. `" ^) D' \
9 a, I, C' p0 d# K

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   * S$ g+ f' w4 _4 a3 p) P8 E( A

7 W1 p  d* t# F1 `! p; ^/ P- X! `( ?' R4 z* }
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
/ K3 v6 H9 k6 m0 Y& U# b+ v1 X
, `1 ^- N  B% _$ w' F/ k( p( t% [: ?5 N* d9 F  |- l
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
0 X& [! V" \: _7 [$ k% i你想幾時先
. j* G! S6 W0 o7 E

( ~* x( c7 O1 f; g2 [0 N我就想29號晚或者30號
2 a# `; M8 X% E" b# o1 X; E* @3 O3 C+ b* b% T/ |7 b1 ^+ ?7 ?
唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
$ Y4 v' L3 ^! ?is it possible 27/28?
# B5 V. [3 f% b' n$ ?& X7 \
3 y2 S3 H( F, i0 _/ A如果可以我想28號4 C, I/ Y7 [, T/ A! F& V. `9 B6 F, u

5 u* d1 x8 C/ r: B那天我可以化好妝出現