嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
6 y- a* p6 b! G* J7 X
- r0 @% B/ L+ P  B2 S不過會唔會book唔到房?$ P* ]4 @+ y  }: o9 n) X

J  D, X+ W8 A& t( d2 X2 A8 ]又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
3 z4 n7 l8 C$ ~9 o$ ~: }" m
4 B  @( }/ l  A午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) 8 G+ D' g- M  ?
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
1 ?% i5 ~+ ^- s3 }3 k黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
2 C$ i7 M! @, u貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   / }  d* a; `2 y9 P4 l
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
& W0 L" r( f1 {* F! \& w5 J* u2 h" A! v% ^1 z0 J1 _+ v4 _" {
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
& b& N1 P; J  g歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
- L% l4 k) z( @  U  O( A4 ?; \最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
' B" S9 z0 j  h% H# @; ^不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?# i1 h( Q% Y, ]& M6 C# v' k
0 j5 w  E# u# ?. e
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...
8 W" L" f( j& q* c3 S+ ^/ V2 y最緊要平d ma~
' Y; J6 o2 H) a& i( _+ i$ W8 Y- |$ r! y" W
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
1 E8 @) D1 y* z1 Z2 G2 W4 e2 M% F. O# l' s, V1 G* g  M
好遠+ E3 _0 u! ~. ?( M! ]# f

0 K: [. }7 q7 r9 }我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
7 U8 c  G0 G9 p但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ 9 S3 A/ k# O2 K  ?. R5 b
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀& Z' I1 w) i2 K$ Z6 f% X
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   0 o% t9 `( n- }  V  x5 {. o
我都想黎呀 幾時開PM我呀' b& l/ ?+ N/ O( ^& n
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
5 u4 Y3 f* b2 B  ^% I% M9 a
4 P" A* y  ]- z* w
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
9 P. J8 d' U: K# ~; D; O) R7 ]2 O- g( ~1 M2 K6 n& |/ L- z9 Q9 V

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
! i- S. V+ v# `, C6 R+ A7 x
+ ^5 R# y5 i. K* ^1 T" N4 [0 }% K1 ^9 e% ^
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
  x9 H1 i6 e# F  T4 H- m  N3 ^
2 V+ b" e5 p8 h" G8 c! M5 m2 C$ c$ P- }% g; R% P/ l
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
  I5 q. y3 Y' V你想幾時先
" [4 F/ J9 `  @: w# I3 x
5 I% z( \7 _2 J
我就想29號晚或者30號
  T! ?: U% k' Z! a# ]# w
# q7 A+ w  `) T! [$ q/ `: v唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   - m# Y. Z$ f; @8 W$ t3 P
is it possible 27/28?
3 V7 Y2 D6 V. o' V5 G" T$ G3 g) K1 C% w
如果可以我想28號
% o7 Y/ N! {/ z' E% i9 _1 E0 m0 L/ N
那天我可以化好妝出現