嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
+ z( R  E+ _9 g$ q, y* d' X1 q# o/ K2 e/ A
不過會唔會book唔到房?
, F9 p; S' C; O- J0 W/ }  p* {: J3 d( q+ I" o
又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....7 y8 _0 J8 ^% k( _3 }3 ?2 a$ b
2 c; C' C/ [. |" `7 |4 ?* K, Z
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
0 {' e  I  b0 N' Y5 ~; T9 H歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
, i/ y6 v5 T* v$ A: }& `黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
3 w& l% T  g) O* ~" i0 h8 r貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
' t, L: {1 i' Y' E8 r原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....$ U9 e2 X: V- u0 n
5 Y) J5 O# R  k: N6 ]$ j
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) 5 ?- P' T9 }; V/ Z4 X  g. B
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
6 [8 m; D! b" T最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
  [. ]$ j- U" ]- X不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
( n8 B% r+ n2 w2 Z) `- l
* d! T! D& }. C* e0 w# D係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...1 x8 B; P' G7 E
最緊要平d ma~9 n- E  C  Q7 b. y7 L

# J$ ?2 @& v7 M出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講, h) I9 L3 i$ d4 }& S

: D9 {+ m3 t/ h# P好遠1 _* T/ X: u7 S

1 m- u: Q9 g3 R7 h! D- n我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
' z! e. x/ t" h- E% d# q, H但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ : V* ?# K4 w% ?" B3 X" K
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀* e% {- o2 y% x5 Z: N8 U
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
! [" M- ]5 q, G9 v# d我都想黎呀 幾時開PM我呀* h2 `# W# u6 @2 Q# n3 E
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
$ [8 a, t9 J4 |- Z( A; {

" @2 @! j* Z# iBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
0 k: Q9 J$ d0 p5 [$ G
* L  \; H# {# U$ B4 h: w[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-10 15:01 編輯 ]

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   " g% `/ b0 t* u6 {0 p8 c' U3 U

& p. r; S2 f" y0 Y$ ~& O4 S7 f" d) v4 W; A
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
3 r( `! T7 s/ w  W1 X
2 ^" Y! @+ r: U/ c- ?1 z8 |: R* v4 d; s* z7 H, y4 G+ E$ G( ^# X4 K
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
. F5 M! B. ?7 F4 U+ \. V. m你想幾時先
0 n/ v# M6 x. l/ s

. ^; ]3 Z- R( j4 O, C0 |我就想29號晚或者30號
2 B* n/ i  g6 U
3 V8 `6 X' {. B. O' |唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
" g% J/ t& l% R( t  dis it possible 27/28?
' x) |; `# s5 _1 H7 }# R1 C  l1 Q& C
如果可以我想28號7 W8 Z* N+ M+ |2 b+ c2 y

9 \3 `1 u7 F+ x, `' B' p. \那天我可以化好妝出現