嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
  i7 N) g4 u5 ^# ?
: }4 U+ h" x1 u' Y不過會唔會book唔到房?
- G9 P! O/ u( N3 D" o
: u4 z  Q% G2 k2 v, ~8 M又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....( H- v' D' c9 W& Q3 h& I
8 ~+ Y0 {- \7 e) S! d  }2 T4 |
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
/ k0 i. I4 d4 j! m, Q" X歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
) V  C- V3 m* `" J6 `/ F黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費) 1 H6 @. z( |/ m6 G3 }, N
貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
  E0 u2 V! S' T3 z' t原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
/ C$ }) z, R- ]3 U! a' c+ w- i% O) T* s- [* E2 z- k8 i
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
6 n( q. d" F4 B+ S) [& G# C歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
- J3 H% J/ y8 q' x& {, e6 D+ D
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD: l1 W5 M' K; Q7 v* w3 h# p
不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?6 i# Y' l3 k6 q' ^

U% m; m. _+ Z係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...; r, H# H# T$ c% M
最緊要平d ma~
: r& F! [6 `5 ?; F0 Y" ?$ [
- V+ q" }2 V5 |3 d- S8 r- ^0 o4 N出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
& E6 b; F* u% Y2 Q' A6 a' W! H3 t6 r# V; c0 G! K
好遠
8 N' Y8 q$ C" F" n  I6 U3 X5 E
9 E7 S/ x7 V" ^# y9 ]5 q4 _我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
$ S' X2 F7 w! g但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~
0 W5 n. W( q/ U* i, P. X2 [; s  a$ c唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
9 E9 C9 i0 g5 O/ \( {  E  _唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
3 \" [( _$ |, c2 o  d0 v# i$ ]我都想黎呀 幾時開PM我呀
+ @( g- D3 I. q$ I% s. H唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
% S2 u7 Q$ u. ^% M* f) c. L% t
. w2 T* ?2 Q& W( h- D2 y8 Q
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 # ?2 k" [1 |4 M9 V, P8 t

1 @6 q% B) o" Q. l# `7 }: u[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-10 15:01 編輯 ]

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
$ N) r" a- r1 t) ?& x1 k2 S- Q" o7 J) t9 O8 D. I: Z' {) {+ y) f) c
9 G/ R/ H" z0 l! @  W
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
- A+ J. ^" l' e3 b* p+ X8 O2 C5 W' ^

, o8 `: s3 P% V# s
5 ~+ U0 t5 g8 A6 a你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
# k( T/ x1 D- M1 i你想幾時先
% H4 |2 v, l, s
* v+ J* I. H/ C$ `/ q
我就想29號晚或者30號- h0 n- l+ \' w  E
4 O2 Q/ X% E, B  s, O, `) j
唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
) }8 h: C# r: F# ais it possible 27/28?
+ ]- u0 S1 t( o' \% X( u2 f* V% {7 ?2 }% \7 y
如果可以我想28號
; X3 q: l2 J" |, m5 X% O6 G5 m! [( U4 b1 L  G
那天我可以化好妝出現