嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
2 d' L6 D0 [  h0 L' }冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
. {3 b) ?7 q9 h: \9 O
, L6 J, r$ G6 A6 }7 P
5 u- }" `1 T4 l, h$ Q! |Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!4 R; }9 Y. @) ]' b* N6 L* I
( u8 F. H: |; ?4 Y
' m  |% p, H8 Y4 u% i6 r, C) Z9 S+ r, l; W  z, E
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   $ W7 U3 ^9 J9 v+ w/ B* ?: n; G
) G5 ~7 r1 E# _& H' B

2 p+ @- @: ]: X) o7 K% @/ aWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!: T# i1 J+ O. Z3 @, d( @
5 i; K# J, F  ?7 f, d2 Z& Q; Y9 g有車都好遠7 Z0 y# z2 ~+ K1 l
不過你講得對 只要有大碼+ z- {$ [% z: ^$ T
遠D貴D都冇問題1 O8 z6 ~/ r4 M  p- {3 d& p6 f8 U
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   0 U/ J1 S  [( F( u( H/ L+ A8 ~* Y
! j: l7 E  `: P+ C  ~) J" E
有車都好遠3 Z2 r' p* q( I1 y$ [6 E9 V
不過你講得對 只要有大碼9 o/ Q8 f- C* s
遠D貴D都冇問題
6 n# Y. m5 l! C! O有時間真的要去看看
3 l! r! j+ g- K: Q& W
, Y( A8 g$ ^; i4 W; h
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
& S+ f  Y# }7 y: N+ k6 S, B. pd鞋貴唔貴?
; q3 n  ?7 I5 ]5 Y) }; A同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci+ g# j- D  V6 f0 `" u" d
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
5 e- c; m, N- R  QReally thanks for giving us so many useful information Ceci3 Z8 R6 f. I$ u# x# p- ?# F4 `8 R
I will check it out when I m free this weekend
9 h' G  K# ?) V( u  F7 T

. `. Z5 I# ^* i+ t, S. P! y' hPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!3 ?: x% L  t( i3 A4 f' R

2 Z& R/ Y8 x- v4 G) @Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
0 y& w9 T8 O; S1 I$ l8 G+ \# ~# d--------------
; X: J4 O; r% D3 d7 S' `what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   " C- ~" b, O  N% x  j- k

" v! D% o1 B5 H9 ~同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
4 Q; b+ P4 r7 Q

& Z# F% U) E& O- I& b+ j! n5 R% I6 m3 t6 K; }
好日都唔去一次" Z" a7 s8 y2 d' i6 J+ N$ Z2 \
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
  Y4 X, ]/ m2 x1 c7 \
2 D3 X  ]1 [3 d: n! u
' r! r+ H: r0 X* E$ Y6 j, _. }" a) H6 f) W7 s' k1 c0 L9 p
好日都唔去一次8 H) `3 K* V4 v, n
冇理由特登去卦
( h  }1 j3 Y; F' A
/ ?; _( b* t. R( ^* J
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~; _$ R0 r( @- R
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
5 H# i( t+ t, i+ C/ G( C
! E. P5 X3 l/ T7 b; q5 f搵一去睇下先,謝謝!