嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
$ ~. B' u, I. s/ X6 E7 t1 i4 J冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
* }; x: p6 W9 t- C# I0 K4 Y$ c8 M5 R) p  E. M: S) \' f
0 J0 K  p3 B/ L" p( S3 A4 r
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!9 m" Z1 X, }- W+ S' J7 L0 P
2 K) p5 r# c' E* M+ p
  \( z1 _* ~5 j5 X& K: S
1 j3 w2 c3 p9 K如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   7 [3 x6 P6 f' ~* I9 \

+ C+ c$ Y5 ]2 Y+ M& X% E
& P% P5 k/ Y3 J! {1 x; L; E/ vWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
+ R9 `/ y+ t: q. \
* L  b" i  m* O9 [2 p有車都好遠8 g5 n6 ^" g9 w" @$ z
不過你講得對 只要有大碼
" c$ s' a% c, u( E+ v! M遠D貴D都冇問題
$ h" Y: z  |& D2 _  t- T3 w% w有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
0 q7 a' C( J; E2 {  |1 X+ `0 P8 Q( a2 \8 t
有車都好遠
# O7 {4 ~9 ~& i5 i5 f1 T9 ?7 h不過你講得對 只要有大碼$ b2 J0 G$ g5 P% a
遠D貴D都冇問題
* L! Y& b3 p+ N! @  R: S有時間真的要去看看
* t+ P2 X* o( P9 i- X8 f! T6 I
5 |1 ]- F1 q: c+ ~0 B6 Z! EWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
; \- R" _0 F# Qd鞋貴唔貴?
5 ]; ~# y. G+ ?  M/ r/ ^同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci) o  \$ P! f) P
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
) f9 H& Q( B7 W7 p1 F1 r/ rReally thanks for giving us so many useful information Ceci
( p/ a, X1 ?1 V8 N0 Z2 hI will check it out when I m free this weekend
. }- G/ a# E' ^% _  w
/ n( J  o2 r7 u- ?Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
  `9 q- E$ V+ W: a: h- t+ X
/ g* B" u% K; K$ }$ _/ ~+ zHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P/ r  |6 @2 D: J  t5 T+ L3 u( ?& @
--------------8 E  g, e) `+ X8 X% [0 W/ X
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   % X* E6 H7 x8 P( K
+ j5 e6 t3 C( e5 A0 s* W  q
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
3 {) l- @0 `6 M7 X: D" q% A
( l3 X# C9 @) x7 O0 }* @: i9 ?/ v% n* j/ f
好日都唔去一次( x6 V- I% ^/ H$ U' C+ g
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   ! B7 O8 P, m% ~2 a3 `
1 z5 ]' w+ @8 j2 O2 A- i% y, X9 B, [
3 s0 ^. X. O( N1 R1 Z% C' o
' j( I3 @/ D& E1 i
好日都唔去一次) K# I% D6 G4 S* b
冇理由特登去卦
, t. |$ g7 O2 H# ^; W( T( X
' g; e8 d3 u" x% f" I* p哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
3 h. ~0 x3 ?! F/ D0 f3 n呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~" C; i0 N) K5 z

- b! \& H. Z! ~  c& n搵一去睇下先,謝謝!