嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
% {( b2 f% A+ ]. D冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   " h* y+ ]- u% J2 J) b/ G
8 m" _2 Z6 X' M5 [2 f
+ O4 _6 k6 W! {" f" k
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!8 v" D* \$ [7 L: H
  Z1 O; J  C$ J; `' W

7 w6 y+ r8 e! ^8 y3 T2 |' z) G8 g
/ y  @- s! z. @' y( n0 K% C如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
# b% k7 C& C# l* |! E- k% \" N
3 z: B, N1 Y, X" ?
7 t# P" T. m; _: ^1 YWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!+ s& ^5 Z* d6 u' y
9 V5 ?" y! X, s1 b有車都好遠( [; m9 A+ c# x$ [, Q- s
不過你講得對 只要有大碼1 q3 p) A4 ~8 D7 T* m9 I% V7 H4 [
遠D貴D都冇問題
' Q/ s$ t8 R* U. [有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   " K+ |( I1 D. |% n
2 I0 \. A2 K% d9 t3 ~6 d0 P
有車都好遠1 o; s$ u/ ~/ @# l: B* R# O
不過你講得對 只要有大碼
1 H" U  E  [& H( }- W遠D貴D都冇問題7 L7 C  s: `: C4 X2 ~, j6 e% X
有時間真的要去看看
3 R  h) g- Y$ \# o6 n

5 p: S# J# P+ l  A9 N6 g; QWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   ) J$ m& Q; g& B, l2 J; |4 B% `
d鞋貴唔貴?
  i# K1 ]2 x5 K2 p" M同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci# h) u# ]; i4 R4 r$ Y2 Z# m
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   2 C: y# x; C5 s& P$ x8 ^9 C* R' h
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
, O4 G. v6 E, \2 I& T% eI will check it out when I m free this weekend
! m0 V# y" E, L* y2 j( K2 s
# @+ e6 f5 D1 B( |3 w" c. `# dPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!' v8 j- C4 q# x6 d

5 t- z% z7 C, q! d/ u7 \5 P) I. t$ hHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P2 P+ z; \! f: d" q  ]5 t. A
--------------5 g; {, U1 l* f6 [1 R
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
) v4 k1 G( M5 b
2 l# f/ V9 N1 g同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
9 S/ J( ]/ k! g+ y8 J, q+ l

, s; w6 y9 U" S+ l, A  w, E# O2 Y& }0 H" a1 K0 A  W% M
好日都唔去一次
# a3 H8 `' l3 s8 e4 f8 O! L冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
! |0 s+ ?. _3 L+ _3 B2 e# O) {& V0 b7 V# X+ ?% K1 |6 X; V* G1 M
* G* w% n0 s+ \, C
) f- M8 I6 Z$ `& p) b) O/ t
好日都唔去一次
/ c* w/ H9 G. l5 B- r0 P) G冇理由特登去卦
9 f1 h& J0 y- C& z. Q% P+ l+ w9 A2 ?# z+ o
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~1 W2 F: k; p$ u$ l2 U+ N) ?
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
6 S6 S! V, v# g) \" W
: I  J$ n- ]. @& X8 d3 r( k搵一去睇下先,謝謝!