嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~6 f0 B$ R7 T( _/ r( ~3 y! {0 S; {
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
/ f+ H  L8 P( a& d$ Q
/ [$ u; I( `1 j2 m- i1 e
1 ?, N2 h! m4 G# P4 }1 NWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!; T- Y0 k+ O* n: \
9 a8 T+ D+ ^% D+ c& q6 I2 _2 `$ ~% W- W
: H; D) u5 k/ T, k; ~4 `
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   ! h% O& g1 ^/ v8 S8 |% X7 G

; K; U: F' v+ |* r: V  F
1 W, D& w3 s; t7 f* n' i0 \4 d$ F; GWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!# ?9 S; i& p3 x& r8 Z
* {& S# V+ {) {  V# e% Z  O9 a/ A
有車都好遠6 {: r! M0 V2 T  K9 O9 d: z2 b+ j
不過你講得對 只要有大碼: l( [$ a+ r0 h9 q
遠D貴D都冇問題
+ T  j" T0 X2 h7 w  B有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   . j' S  _8 _7 m: N" L) a& Z

# g, V. x' t% G有車都好遠5 V, m3 k; n4 `5 u( g3 C: L
不過你講得對 只要有大碼4 @& X! B5 K9 @6 \" l, U3 n
遠D貴D都冇問題
# R$ v2 d: H1 q, R4 C有時間真的要去看看
3 i; `) z( G- V& z4 v6 w- _5 m3 C2 ^  l$ O
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   ; k6 {* e8 z$ r& X
d鞋貴唔貴?
! |; p" Z; ~3 h  e  F  l同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci$ r1 t3 R: U8 q9 ?  J
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   $ A9 u4 B' R1 d7 i' q1 f! t0 b
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
* G% \& Q& H& }I will check it out when I m free this weekend
3 w5 j7 P: t* v
0 J: a, T/ v9 {0 c( n4 C+ K. E( t
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
4 w: F9 p0 J4 q+ I- y, S7 z5 Y/ G9 O5 ]' [6 W, Z" H: n3 p  [' b8 N
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
& W5 X; d" [/ n+ ~/ c--------------- R0 d( q$ F7 T% |
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表     q, {4 z7 V3 p& z: J2 U& q

`% Z( w0 G% u' L+ [同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
, j& w1 O+ x: z8 |0 _6 N3 z( ?/ |8 }) |4 {2 v* @6 H3 d8 D# n
  @# I1 M4 F0 y  X7 n
好日都唔去一次% l2 i! Q! y+ u* D
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   7 w( e, @* K) D- D% Z  R
2 X' `, e: X; q% F: w! t. G, d
% E; l* \/ k2 P
) p1 W' ]4 C% [( {4 a  X
好日都唔去一次' A" M  p1 x, L% U; D. L9 d
冇理由特登去卦
$ k4 I' ?( \( }' N) s

, {' _; A+ g1 W9 _哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
- H* T6 ^) j/ z呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~0 T5 z4 v& n' s1 }: R

/ }7 \8 _7 Q8 W搵一去睇下先,謝謝!