嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
% r1 b! B8 i7 M& i8 M1 q$ U3 _冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
4 k5 F8 ~' T% N" y6 j1 e6 }
- c& X; L; A3 V$ Y5 d/ q/ W
( P3 T/ H, b$ ^1 d6 g  Z) IWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!0 t, [1 X- R  c$ t, R. Y" `
3 `% `$ r0 K- p: i3 ]# X3 J
) b5 F+ A' {" v  x. i+ H+ M: b( d
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   6 E1 M! Y4 }* @/ Q

\; p7 n5 F# T6 _9 H& T5 f4 M
4 X$ [9 u8 s) ]8 J4 b& u7 u! a: eWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!  ~0 i- x8 b' g0 M
0 o6 s+ J& C. j6 l有車都好遠1 [/ W* e( b+ X5 m" ~4 @
不過你講得對 只要有大碼, z9 }- e" L9 \/ }+ k- r
遠D貴D都冇問題
7 P6 n4 g2 i. [4 F有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
' }9 e0 `5 H; _) I5 r; `& v- q8 |1 G6 V
有車都好遠' t! d2 n* z5 n
不過你講得對 只要有大碼
- t# T. N+ M8 d' A0 b* a遠D貴D都冇問題
% l7 @+ E0 l- h3 V8 s* E) h有時間真的要去看看
. j; {+ |& j+ O( R, _4 S

( x2 b) n  Z4 ~6 B& b" g# |. kWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
% L% S3 J% W  e6 I8 I1 Qd鞋貴唔貴?
& D2 ~$ i' c1 H- R同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci- r0 w/ C* V! D9 t
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   ; ]0 J& `; R' i& T9 H7 h8 I8 P
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
1 ^9 X8 I6 f4 i* q9 a7 V' @I will check it out when I m free this weekend
6 J7 K  L; o9 K- w+ z3 w# i3 e

$ b7 h% o( t9 A: W; XPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!9 f. _$ g. w# v2 L/ g0 a

, h! O3 b( F: n9 A& YHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
' y8 k* X# S9 q- [1 r0 X1 _% G$ M# Q--------------
3 A& e* Z+ L. }what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
: ]$ p% j) [0 `# A: x6 i. F8 |8 `9 @1 C. Q* S. [! K
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
6 F: A; Q3 U5 m8 D* G/ u5 L: @& O3 o" C8 t: e4 B, i

4 e- P$ Q" B5 m+ i  [; P4 k好日都唔去一次
5 d9 ~% \2 `  X+ g' B0 }5 c3 {  p冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   4 T1 T! J" T  t" |; z" g2 Z
4 ?" _' p! G. J/ s5 \. S! Q
$ ~+ A# u6 r; I( v$ R4 t  B
7 N- X8 O, I% Q  c
好日都唔去一次
7 [' s& \, d/ p. V冇理由特登去卦
6 B/ W( \- e3 W4 S; G& E
7 m3 a- S) b7 n9 |0 I7 k哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~# x+ m; @. B8 U1 ~6 M6 x
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~4 _7 Y4 q7 B8 l& L; t6 e) g

" X" w7 m& d9 M+ {& G3 j/ U5 f搵一去睇下先,謝謝!