嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
2 l5 \# R! @+ |1 z冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   % u. h$ f* m+ s. Z! d0 T
4 ^, o/ c6 M# e% z' D
; j- C( J3 F/ m) R# i" S
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!& m0 f5 @9 ?; _# u
' N2 f% n! V! G# q) J
0 \, g* F, [' u& U! r6 ]3 v" D+ k& t% C5 ]1 `% J* m7 c: Y
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   * g% h4 e' _2 R
7 ]" B( P. S3 I8 S* z
& t& J6 ~7 m4 \
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
% D2 ^6 L; P# s1 O8 W
# d( k% f' w! [) {/ y- G. P
有車都好遠
+ n6 r  ~! ~; q5 {不過你講得對 只要有大碼8 v8 T$ u2 q7 U. R- C
遠D貴D都冇問題
  ^& G% ^) n3 m- h有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
+ X% |+ M9 u+ L; S9 Z* W& f* w
3 \3 t, p) g& F7 s8 }) h/ g有車都好遠8 t8 h) S9 d- J4 X1 D. K8 j
不過你講得對 只要有大碼) N' }" E7 v( x* ^& W( s1 x
遠D貴D都冇問題
9 O- r0 ?: e3 r7 L3 r有時間真的要去看看
: b6 N9 v$ u' t5 W6 R, x4 p$ ^
( {7 M. \: z4 `
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
* X4 Y9 [' p' g4 e" {+ j2 _" }8 P" c+ xd鞋貴唔貴?
: s: i2 z# _& i; h5 |同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci3 T. X$ `2 {. j8 g! \. z0 `
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
# l3 i) y# n4 q4 M9 X8 ~: XReally thanks for giving us so many useful information Ceci
) S$ V" q  t& sI will check it out when I m free this weekend
1 {' V. K! N+ `$ O9 w& W
& B# W8 O* r% w" r9 }Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!: o- i- y0 L) n; R

8 X1 d  d  I4 j4 K) v+ AHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
0 w+ w$ Z9 o4 _% ]# `--------------
4 p, l; K7 m6 _# d/ }. mwhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
0 x1 a% I: G$ H5 W7 y
/ [! }4 z2 {( K- D! Q, i2 u同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
- D3 J- }# H# {" V0 C4 r2 n0 ~& U

* b* D- g$ m9 r. }6 a8 U' y: i; P( y8 S# F* ~
好日都唔去一次
2 x' a" t$ P3 E. t" |冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
& W% I2 i0 X3 U* N9 G) b1 n
# ~- e( g0 L* E3 q3 e2 r) Y
- u( k+ x4 M- j  q3 V( o( T( z- N, y
; \# b0 _. T, D& R. U7 E好日都唔去一次
5 e* [4 v7 I; M: i' |9 @% S' u冇理由特登去卦
. ]9 c$ |# R: y

b. A) q5 S! E/ }! Z7 C哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~# ~1 T: z$ E5 F: G  Q
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~  [9 Z9 l; n3 ^

! \  m8 q7 o3 R6 ?搵一去睇下先,謝謝!