嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
) x5 R6 G2 d) W冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   ( G- Q5 r# c8 u+ w) l

& v, s, g( `8 x( Z5 [% e9 ~( W6 f8 z7 z/ @* g: p
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!/ E1 ^6 d6 M) ]% M5 ]% r
5 c' i6 w+ f  ?- y
6 ?1 \3 \7 k9 w& l) x9 b, p8 n
6 l1 H9 {" `, G" B" C( U5 }7 G( c如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
7 q/ {# w3 F5 i' [0 D4 c# Y
' N* S( E! u0 Q6 o9 E( C  _, N! l+ R
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
; ?; B$ u* Q# c* l  d% L# ?" R% e/ R* |
* ]4 b$ e2 h0 n' m- [: F# g3 B
有車都好遠
7 ?6 p" V. }/ }8 G4 l- f5 h不過你講得對 只要有大碼
( K/ Z2 P1 {- _& N8 A. r, q% B! }' X遠D貴D都冇問題
* Q* X* M% Q7 t8 T+ k& u有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   9 T! ], L; O0 D/ {7 k

( N8 s0 b& I5 x) [0 l% R( O; m有車都好遠
& h6 [( W7 J( |% P不過你講得對 只要有大碼
, I0 K, Z- K* w# t+ N遠D貴D都冇問題
0 {! U" o4 r7 F2 Z) d5 M  {. ?! \$ \有時間真的要去看看
0 L/ \  [3 n1 p+ ~% i  Q" e2 x1 {. V
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
: E* U7 s' |% U" y+ v* P7 zd鞋貴唔貴?
4 u& D3 ?1 }0 E" g/ G同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
$ m! ~8 S# H1 \. H$ z) W) p6 TI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
6 |$ @2 E0 T5 U7 e6 B5 Q2 g; ZReally thanks for giving us so many useful information Ceci& [' e  _' v' O9 k& g* P7 ?
I will check it out when I m free this weekend
; G/ Q. q8 ]8 P9 w/ ]

' \: x/ f, e! i& |Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!. @8 J% p8 G3 W

7 n- A8 A: r  P& `# i5 F$ mHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P. A% ?: P0 O6 e! B( x  b7 G
--------------
8 g7 Z0 d( K) u  G2 N* iwhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
: }9 s3 L* \5 v# {8 O: d4 O+ d% z: O, W9 m7 i2 s
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
( l7 }9 ?9 k/ v( X6 \3 e' b' c# l: G, ]5 c  O& D
7 Q& S$ N+ O& l3 r
好日都唔去一次
7 a) A2 x& |. `冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
8 S' W7 S8 h% l/ X% g% ?' z. s
( R# e- I9 ^7 K' ^1 q
' [* u( A% H  h2 p" f3 _2 B  |( X4 J* M' t) W/ O: B
好日都唔去一次* {& R( w& [' S3 j. t1 l
冇理由特登去卦
' g; w6 A+ D, D9 D8 Z( J( x( o0 W6 f: n, H
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
% X3 s0 ?- _  _8 }& D$ P呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
; S2 G- Q3 q+ e8 @+ |
+ P2 |9 `- N$ W2 h7 n) T搵一去睇下先,謝謝!