嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

真係好想搵番條直身短窄裙試著下

真係好想搵番條直身短窄裙試著下

係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~
" X: l" I0 e8 j( {% N' i8 j8 z咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~
8 N$ W- a" p1 Y7 S0 k# N$ n. e5 L3 {! D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
OL果d ?

其實我係比較鐘意牛仔短窄裙多d

回復 1# ktkt12345 的帖子

亦都會更易穿崩la

穿崩?即係點樣呢?唔明…

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 19:44 發表   
, l: {8 U" O% G5 j" D" u穿崩?即係點樣呢?唔明…
1 K* n# h) p* p+ F+ Y& N, M
凸B咪即係穿崩

引用:
原帖由 West 於 2010-10-31 21:17 發表   
3 B3 T: ]: V$ y/ B0 d+ W
5 j. v$ E6 R% W$ P* Y凸B咪即係穿崩
5 W+ ~( A. U* M/ |! a5 N, K
4 g! w& P0 o, w& b7 t
你係指下面既小雞雞?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 21:38 發表   ' H/ b4 [4 a% W0 B7 e. y$ G! B

/ X4 j2 F% Z7 ]0 o" J3 V0 m$ K0 N8 x# T" ~; E. d* Y/ \
你係指下面既小雞雞?
: n+ B, n! M) l$ z
你要收好埋至得喎

我最近買O左一條! `2 [7 M$ ~. ~; I! v
真係唔錯....不過就好短....要小心走光問題

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 15:44 發表   
8 ?% T/ U" _4 e; c8 d5 ]# c% `- k係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~
% n; Z( Z1 f# q$ w8 u$ c  V6 v% q咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~
! V$ s/ o8 T& S" F, G" T, X: c, ?
咁大反應咪唔駛出街?!

在家中沒問題 ~
+ j/ q% I- O/ G; e; o0 k- j6 q
旦如果你著出街的話請做好準備[下體] .
3 Q, `5 Q, W/ m- A% g1 }  `# Q0 x5 r
吾系你就好比人..

要努力keep fit, 先可以著到呢種裙既特質出黎呢~ 嘻

oL窄裙(長的)到膝蓋  固然會有很束縛的感覺∼∼會緊繃也比較容意摩擦到∼∼∼所以要收好 長的只有內襯* a8 }# Z2 \+ h' l+ U1 \& T
      (短的) 顧名思義就是比較短 蹲下來屁股快要露出來 $ a, O. ~2 ?+ T* y" f  T
               束縛力會降低 但是因為怕曝光∼廠商會縫一件底褲在裡面
, ]' j, ?# ^+ J+ r" T! P               會有很緊卡住那兒的狀態  所以大大增加抬頭的機率 所以建議在家穿穿就好
# ?% }! o. R+ ]3 M" v" l( ?               因為一旦有反應基本都會掉出來 不然就是凸出來 檔都檔不掉 走光率超高..不可不防阿

推薦高丹尼的絲襪~~

人太高,直身裙會变超短裙,所以不能穿!!!

why not.  it is easy to buy.

窄裙穿上後坎路要小步地走。
9 }- m3 ]5 [3 n( k: d3 ]% K而且窄裙需身材好,穿上去才好看

快D買條來著試吓啦,真係好好FEEL架,我都好鍾意著窄裙想行快步都唔得嘅感覺,如果比人後面追緊實走唔甩。

喜歡著短窄裙,除了束縛的感覺,一坐下來條裙會向上縮.如果不夾緊雙腳,JJ很易會彈出來.一直幻想如果在街上俾人看到自己如此走光,看到的人有甚麼反應...
5 D- Q$ |( A8 F" M1 x$ b2 y是幻想 -> 因為一直唔敢咁著出街.

good question