嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~
  E- n( ]' ^( r# ~, ^7 o
0 B2 V+ G  o3 ~9 W1 O* R平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街' |2 A( c6 E# L8 s
節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街7 U! ?! n. d( o. m7 ]% B9 g! U% F
服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~
: P; H5 }) y3 l0 B( C# }7 \0 r攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~
9 b" G9 l7 T4 [% {, S0 n交通: 港鐵通宵行駛~~
# j3 b* I( |* A+ v8 }2 `時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
2 ^& c9 i4 O! O+ W' g. m/ k集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
; O8 T# q$ X1 P1 A0 d費用: 費用全免、飲食自備
7 u7 X, ?8 n/ ~5 Z! q& X2 s* |# C巳約實幾名姊妹
" t0 l( h8 U4 ]9 x, s5 T有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   
/ E, k" X0 ~& c, i小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
$ }5 c) x1 D/ v  g1 _
; C. x4 g. Z: p: ^咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   4 N, S% R0 P9 ]+ g
果晚一定好大制作啦!
3 B  O2 r8 l: b+ ], p" {) f
- y$ a, `2 {2 S1 h+ W7 U2 |
咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了7 ^1 g" D* z% s& o& d8 y8 p
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   2 ?7 b4 e& \0 Q1 `7 i- v, r9 J0 `
個網站好似越來越多活動.,.,.太好了. r7 `0 o+ q( X
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
0 `4 x& p- z" @1 F  i6 e, a6 q" d
# @6 H1 C9 X; ]1 f0 f2 }9 _6 Y實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   2 L6 ?% `. u' O7 X" v
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
$ U' |! q3 J( b- p+ R7 O5 t
- F2 z; H/ y7 }/ u) G2 [多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   0 o* {+ J0 _( p" a& ]% o# A) H& B
我一定會出席
& W# x- o. {8 N8 l4 i6 E" F( c+ ]
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@% b. e3 `7 g  s  x# R$ u# M6 ]$ C
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇
- q5 ^, n$ ]) @5 A% u
$ [# w3 k. e! Q/ iPM 了 MSN