嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~
" L! ?) V  M; S. \$ ^5 Z! N: h! E - Z* R4 v+ C/ U6 t" M
) M- l) e9 ?& @6 j節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街/ x' |, X$ d2 V$ ]
服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~. f$ U( ?6 K3 M' Z$ E. }. {2 j
攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~6 @+ a; F1 v$ t2 f$ r
交通: 港鐵通宵行駛~~
0 F/ ?4 Y& q) r$ ~+ ?0 g時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~6 O) U, M( W9 T9 b
集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
$ y/ h: Y; D; M. f9 o- l; G費用: 費用全免、飲食自備5 n6 K# g9 e6 c5 |
巳約實幾名姊妹7 M8 B* M$ }, K  R4 d7 Y
有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   , |$ U  o) P. e, z
小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
6 M3 m/ P$ S8 Z7 V
. c) D( {7 S1 L( ~, T1 d
咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   
8 o. X4 `6 P1 v( V0 v果晚一定好大制作啦!
) G! d- S  d+ L1 i- a9 k1 l
* Z$ F, k: F6 ~0 u3 y$ M; t咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了  L2 r: v+ w6 X7 K1 t: }
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   
7 {# q0 r- y: ^: K2 b+ f- Q2 s1 K個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
! }* C, l' ?! C) U1 Q/ F我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
3 D$ m( S) I# P# m

$ _/ r  ^- q" H! P0 |  Q# x- Q1 \實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   ( v7 {9 S" Z/ B
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
- L7 V7 [; h1 x8 }* P( Q3 g. V  K$ q" b0 E
多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   1 {! j0 X! g# ~8 K. a0 f% n
我一定會出席
4 U/ E6 d7 R% K# G3 ^/ p+ n6 Y9 `
7 Y4 g: ^% z( U, o+ B9 u6 B
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@
7 f9 z# b$ @4 O; i4 t如果有D PRIVATE EVENT 就好喇
; J) V0 b7 y  y1 a' S; x9 t% b' P8 E2 N. `; @- Y. Y* O" z
PM 了 MSN