嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~7 {. R  i$ ?& }2 u; \& c3 L' M

4 i6 D5 N1 L  s& Z3 N5 Q平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街
3 _4 w: l# E+ ^5 p6 V8 ~. n% W1 _節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街
( v. S9 }9 s! e$ y9 Y$ p: i2 j& N服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~& E3 U- b+ m1 h
攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~0 {4 G8 x6 G& r* s
交通: 港鐵通宵行駛~~
: a1 E  t$ q! ~! W0 u2 y時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~. s. A  f/ ^. [2 {/ C0 k
集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
3 w& N0 P7 E' D# j) D- y2 O- o費用: 費用全免、飲食自備# @0 E$ u' u2 U' [3 ^3 y
巳約實幾名姊妹
7 Y# V+ c: ]8 `* t+ L0 |# H) V有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   
5 {# ^& p1 }% l/ z' O& {9 }% I小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
: Q0 E9 e5 h+ F4 o" \! Z. g+ ~

1 H2 d' Y1 u4 h8 u  T咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   8 w& @6 ?1 a* _
果晚一定好大制作啦!
7 C$ k; e  T. N5 G6 l& j
0 t0 N7 [1 g. J! }' X+ i咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
& _9 @/ o( z6 ]& c% s我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   / @+ d. N6 O, m5 z3 Z. D
個網站好似越來越多活動.,.,.太好了8 y0 U$ S* W* i- q. c, J8 _  g$ N7 ~
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
) o# C9 P. I& J, Q
# p" ~8 _% {. F! d
實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   3 y2 W' Z; T8 D) T3 D# y
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
' Q1 A" y+ D3 j+ a1 S- l* y5 ^3 s0 G8 y
多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   
0 V3 S% f2 d! j2 G: X/ I. o) Z我一定會出席
: D4 T4 i% }: I7 b/ w: |* {! [* U2 [( Y
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@6 X& [  L# h. n
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇: b* v/ \8 O* s/ w/ d

U$ J! m" U6 S  L1 i# UPM 了 MSN