嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] e'Best 壓力小腿絲襪

e'Best 壓力小腿絲襪

http://www.ebestleg.com/  b2 H: y4 o5 q- F; w" s- @" j

8 W' f# h0 p" j. C2 ?買左$85一對...290d
+ w, e- U7 G* \& t/ D2 [4 v9 y好緊, 不過冇唔舒服...一著上隻腳就即刻slim 左
7 g# i: b& E. d% T) ~(左腳著左同右腳拍埋一睇就知)
' T( |: v+ q$ N6 p5 ]又可以著返工...正!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
襪頭會不會緊
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-7 23:54 發表   ) s( F& q* A' H+ n; E
襪頭會不會緊
& `% r, C% s4 X- d3 m
少少, 同一般襪一樣

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-3-7 23:55 發表   8 S1 I/ O, h& Y4 j' ~) [
! |& }# R2 ^( T6 I
少少, 同一般襪一樣
7 D  P1 j2 T2 H8 D" S  |+ m
. v( F9 |* @8 W2 n0 T甘同呢啲加厚絲收腿效果有無什麽分別?壓力絲好似有紋專攻某啲部位所以貴
% Y& V+ H. t5 [! X3 `7 W  [' X  T2 ~# W5 I
3 P: Y* l8 z9 M/ `  @

$ e3 R) p- I5 @# v0 I9 r! A[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-8 00:17 編輯 ]
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

台灣果D D數好似有D唔同

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-8 00:14 發表   ! S5 A+ ~. h1 A6 K

" g( U" V( ?, E  U0 W4 K, K3 E& u
0 ~: u/ O, T9 {/ k9 ?' F甘同呢啲加厚絲收腿效果有無什麽分別?壓力絲好似有紋專攻某啲部位所以貴1 X7 C& F3 ^6 @
0 C% p3 }7 N4 }0 z* y  B2 }+ ?4 w* ]
我睇有分別, 我買個d 係成隻小腿修, 而且好緊, 著除都好費力
, Z) U% ^9 i- `0 ^  Id 料都厚過厚絲

Good Share.. Thanks very much. :) Where can you purchase it?

引用:
原帖由 telecom 於 2011-3-8 11:26 發表   ) |% Y  i) @# H6 T2 Y
Good Share.. Thanks very much. :) Where can you purchase it?
  |; a2 B; v8 i8 z+ K" P/ l6 |" d8 L$ k7 `4 j. c1 h2 C
yahoo bid

淨係小腿......感覺上會搞到隻腳D肉一節節 (因為襪頭位箍得緊....)
+ u/ E7 d8 k  W, K9 Z2 @
: p- K7 S$ S( U" P9 ?8 ^好似都係襪褲好D.....

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-3-8 09:14 發表   5 y( v- I  Q; A; o/ x$ X, }5 z

! |3 u  I! p4 z5 K8 y
1 d* o1 }( g4 \8 G7 C2 C我睇有分別, 我買個d 係成隻小腿修, 而且好緊, 著除都好費力
9 Y5 L0 F- ^* ]6 f" md 料都厚過厚絲
8 N2 b- n! a0 _" H- Y. X
2 A2 {9 O8 m5 C6 j% e/ x8 z
甘緊而且集中在小腿位,返工著over 8個鐘好易腳痹 ! i5 N6 V! ?/ b7 o! C1 ^
睇來壓力絲襪褲好啲,不過仲貴

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-8 16:15 發表     w0 ]6 s; }; j' [/ _; R6 B

5 l5 P4 A: J" I' A% G! S/ }; P  b
+ i' D  x8 u6 B- q% r; V甘緊而且集中在小腿位,返工著over 8個鐘好易腳痹
. Q# t: w# B/ D9 h
+ n8 i7 ]: v& @" y* `
. k& ~6 l6 H/ o$ Y: s, l
又唔係喎...我琴晚訓覺著到今日放工, 感覺同一般襪差唔多...
0 X( l9 f" k8 h. o但係又真係緊架喎

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-3-8 17:16 發表   3 V+ s8 m1 R/ A" `- I$ ?6 e

( h, |, f2 ~) S2 E2 X
7 Y9 x! t) \9 W2 N( s! p, f又唔係喎...我琴晚訓覺著到今日放工, 感覺同一般襪差唔多.... R5 v; u/ V" D% e! _1 U( J
但係又真係緊架喎
/ ?% _! C4 @& ^/ X& l- t- A" y( b+ O7 A& {1 w
可能我小腿肚粗

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-8 02:38 PM 發表   : o9 C# |/ e7 V4 z+ a5 P, z
淨係小腿......感覺上會搞到隻腳D肉一節節 (因為襪頭位箍得緊....)
* w* n( f2 C& y  V
# Z1 K+ D, E, m% g7 U8 p好似都係襪褲好D.....
7 }9 V& K3 I9 ]3 a5 y: K^^^^^^好同意

where can we find it if we can't bid online?

中短襪....6 X: v  v. e6 k  m1 s7 W& p+ w
沒啥興趣了...

睇過D片呢D壓力襪好似要反轉著先得

過左咁耐,請問work唔work呀?有小左嗎?

引用:
原帖由 NikkiWong 於 2011-5-12 02:10 發表   2 [- M% n  ~$ @' B
過左咁耐,請問work唔work呀?有小左嗎?
( C. x: `9 b% W9 b3 o4 n3 g
7 ]  D  U8 T6 t, S" o
效果ok, 不過最近天氣熱冇著

會唔會對血液循環唔好?

引用:
原帖由 chingching2003 於 2011-7-5 22:58 發表   ( h/ d* x/ C& R
會唔會對血液循環唔好?
# @  ~" H# l' C- m3 G" u7 |6 V
  K; w$ B& W0 M6 \1 a6 `
冇喎, 感覺唔錯喎
2 ]8 V/ S' j7 X冇乜異樣