嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友/老婆知道自己著絲襪既報到區...

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 22:13 發表   
4 J( u, E2 p/ O, V; c8 O2 |
  c9 P$ g" O; G6 oemmm
. T3 K2 g. e7 F$ F& E& t( d如果佢同我出街唔係著住既7 w) a8 U$ W* l  R5 [" k$ u
我無所謂啦
$ P) |% q8 D! W9 j& C
3 e( X5 l# e6 N7 u) d7 o* w0 b我著肉絲襯短褲出街,老婆已經唔理我

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2020-5-18 16:57 發表   5 q6 l' e: F) o, ]
原來呢個話題已快接近十年!
8 c, l  H& S7 E, {過了九至十年內,原來男性著絲襪仍未能普及,愛著絲襪的男士們,大家加油。
) P( @. M* {2 n$ g0 c- r2 ?
6 s- @- d# u, ^) m5 J5 }- T! E- d
接近十年過去,男性絲襪的確未普及,; k) ^4 W3 ^  M9 Y5 ~
不過男裝legging就比十年前常見得多。% `" x! |) D' H2 G  `

5 H# X8 P9 q% [6 x9 h8 a+ N係有進步o既,只係好慢囉

我老婆知,當佢知道時超級唔開心

引用:
原帖由 delhang 於 2020-6-19 11:27 發表   : _9 n( S7 A* o. I" A0 z
我老婆知,當佢知道時超級唔開心
5 }) _( B0 R3 M/ s
現況如何?你有冇為咗佢唔再著?

引用:
原帖由 1677 於 2020-6-5 06:31 發表   
; _& i- v- W" Y* m
: R8 e: z! w- j- R1 ]( U
" Y  i1 b: ~* L7 {& `接近十年過去,男性絲襪的確未普及,& t: U! C1 k! P- z
不過男裝legging就比十年前常見得多。
3 q, F, `1 Z0 n6 M9 i  q2 @$ _! l/ @& o( L4 S  \' u5 L/ Z
係有進步o既,只係好慢囉
9 C; W/ [# Z0 Z( @

* t/ ~" O7 r2 ^, d/ `
! g% k! B, X, i/ C0 U4 t# H我有諗過,冬天的時候,可以試下著厚小小的黑絲,配短褲,加多對短船襪,扮著男性legging。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

可以試下著男裝芭蕾舞襪褲, 再留意女友/老婆反應, 因為著男裝芭蕾舞襪褲後好易勃起, 女友/老婆見到可能會覺得性感, 之後慢慢接受