嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友/老婆知道自己著絲襪既報到區...

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 22:13 發表   0 A/ }/ u* m& w5 O# U% V4 p

" U5 v: N. W1 Uemmm  q9 a( ]' n6 i& l
如果佢同我出街唔係著住既0 E& C* l9 r3 s2 p( @5 K$ w
我無所謂啦
' e0 x/ V8 C; t, H- v4 r

& U# S% n/ i, f4 m# B9 L# o我著肉絲襯短褲出街,老婆已經唔理我

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2020-5-18 16:57 發表   1 ?, U7 A1 O- j0 n8 ?# M. e3 `& Q
原來呢個話題已快接近十年!1 q9 i. R$ A% Q" U( D2 j
過了九至十年內,原來男性著絲襪仍未能普及,愛著絲襪的男士們,大家加油。
+ I" D/ L' Y  j5 r7 H; u! s, U0 a$ T) P; y2 D2 U0 T1 v  I
接近十年過去,男性絲襪的確未普及,' E2 D3 P; z  Q0 d
不過男裝legging就比十年前常見得多。0 G$ o; M0 k: O5 D% I0 {
/ C8 o, {2 I/ r2 h0 k! o
係有進步o既,只係好慢囉

我老婆知,當佢知道時超級唔開心

引用:
原帖由 delhang 於 2020-6-19 11:27 發表   
% m( o5 s4 d- J- D我老婆知,當佢知道時超級唔開心
" a( e2 J* Q% T' T' c2 o6 k
現況如何?你有冇為咗佢唔再著?

引用:
原帖由 1677 於 2020-6-5 06:31 發表   
' o% y: K& b& ^) p3 v! n* b/ a0 J; C8 I4 X* z% {

) @. C3 C  B' r; W' x8 S接近十年過去,男性絲襪的確未普及,
  {+ e# P' m0 Z; v" B4 A! M不過男裝legging就比十年前常見得多。7 y: x' `9 E! o2 t& m& P% ~, T

% d- n8 n+ W# `- }係有進步o既,只係好慢囉
1 k. v) v- v( o2 }4 d( c
& h' ^5 m2 N( M9 t
: l+ x% M2 e' T/ L% i7 u我有諗過,冬天的時候,可以試下著厚小小的黑絲,配短褲,加多對短船襪,扮著男性legging。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

可以試下著男裝芭蕾舞襪褲, 再留意女友/老婆反應, 因為著男裝芭蕾舞襪褲後好易勃起, 女友/老婆見到可能會覺得性感, 之後慢慢接受