嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友/老婆知道自己著絲襪既報到區...

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 22:13 發表   ) |7 a8 j: b2 m

" \. B, X$ w- v' Vemmm, a4 U/ R- H& }9 u, r. }/ n
如果佢同我出街唔係著住既; h& o( T! J$ w( H
我無所謂啦
& {. ]' L0 r+ Z6 ~/ N2 q

5 u8 {* G7 N, M4 z我著肉絲襯短褲出街,老婆已經唔理我

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2020-5-18 16:57 發表   " j! D* x, a: h
原來呢個話題已快接近十年!
! y* k' ^" T8 Y6 t6 ~過了九至十年內,原來男性著絲襪仍未能普及,愛著絲襪的男士們,大家加油。
# w9 S  Z  Q1 {" {; \% t5 G$ y( A
& P5 k6 T9 Q% B2 Q" e: T. [, ]接近十年過去,男性絲襪的確未普及,) l& E! w; N' t" ]9 u8 L
不過男裝legging就比十年前常見得多。
1 j$ V+ W: ]: ?/ q# Z+ F6 G. x' Z/ C. j* M$ v) u% u
係有進步o既,只係好慢囉

我老婆知,當佢知道時超級唔開心

引用:
原帖由 delhang 於 2020-6-19 11:27 發表   1 O( |' O! T. O5 b9 G" z
我老婆知,當佢知道時超級唔開心
4 @1 Y9 b/ K. G3 `1 `6 `1 E現況如何?你有冇為咗佢唔再著?

引用:
原帖由 1677 於 2020-6-5 06:31 發表   
4 U3 g4 a! X, Z+ ?+ @* I3 j; ^/ l& {1 l3 }% X

, Q" A6 V& L: M' f接近十年過去,男性絲襪的確未普及,
  i" G& n4 X2 W" n3 D不過男裝legging就比十年前常見得多。  Z9 d9 `6 g$ G8 C
# e% N$ z4 y+ `7 M' Z
係有進步o既,只係好慢囉
1 R& h3 N3 n  g

9 m9 j/ _8 [& ]9 G4 I8 Z
4 x; }: z, c2 p1 G/ x3 C2 g2 J我有諗過,冬天的時候,可以試下著厚小小的黑絲,配短褲,加多對短船襪,扮著男性legging。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

可以試下著男裝芭蕾舞襪褲, 再留意女友/老婆反應, 因為著男裝芭蕾舞襪褲後好易勃起, 女友/老婆見到可能會覺得性感, 之後慢慢接受