嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單6 [1 [4 Y3 h$ O3 |; O
詳細描述  a: W" L# H$ T& E5 F9 j7 A
運動+豐胸膏前後對比效果9 R( Z, S& }3 R1 p3 m. H
中文版8 f* R, m$ e; G3 q% ?5 x! r
' I5 {8 \5 U+ g7 l. P( D; P9 G
真嘅有效,可以令firm啲( u0 a% ~6 x1 Y' o5 M
, V( L7 I2 v0 C# O# E/ K
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先!
5 }. f# Z# G4 X0 Z/ b+ D得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
. |) A4 b3 w( n: V同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 ! r" p# x  t* w
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
; d, F$ o% J8 t5 k1 a. p3 |" m第1個好唔掂呀!很累啊!
$ G3 D' k+ w# Y3 j* w同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 - y3 H2 M$ s- ]& n6 Q( K
我覺得3,4最好
& j( a( V1 }% |( ~# m  R第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
% C1 b1 z, ]4 T4 \" V3 u! E# ?男人how ~~~~~:-o
* ^! ?  [+ k" |0 F

7 J& h  C% C/ S8 p如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm% y, r% Y# y% Q
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   ! e4 p; L+ r; C  U# j

9 G  r+ D' a5 U2 G. o$ o# t2 x# k: ~  K
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm1 b& y7 X4 H+ G! c6 S
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
+ E$ Z# h0 \: l$ Z2 g( \9 C

/ O5 J4 u6 T& w即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   1 p9 a. k* x% A6 K# ~$ V8 [
+ S- q2 M1 }- R1 ?/ ^* v

7 p6 o+ W$ V$ y+ T2 T, F, e即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
9 N; q: G! k5 V+ I, ~$ A% w4 l; V' o& Q" _* a# R6 W
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   3 M' f! Z, h9 `

0 k+ l4 N4 L8 N: ?& O- H- |3 ~, u- b6 N4 i- k8 T5 w/ M# d, o
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
7 R- G9 C* c$ N; G
3 x3 z) n; y: k- S9 E. X2 T我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
% N" V+ N4 R/ R5 Z有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   9 o- B/ b( T* Z- }

% r4 J; [. @% }4 g# _  H1 s  P
& ]( {& h9 S6 z* ]( B4 I我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! - A- X& [+ I. V# R5 I! w5 V
有冇可能呢?  
8 o' e3 G5 V9 o* }飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   
1 G. T# g. ~4 L+ ]" Q$ {" a$ o
1 J6 q- G4 ~/ e, S飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
/ L# m8 K$ q5 }5 G/ J. i1 v
& @( l; P- |8 z
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   ' w2 I; ~* r0 W8 b

' ]# w% K; J4 v) O. `8 y8 q. E9 P$ z8 Z
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
! P8 V3 S. I1 F

. q& R# d* d% o9 g. m, [人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
! U3 g- F! b# {: o" v3 Z% {/ N, P  ^% x7 @. p6 p

U8 R* a7 x1 b( ~" [人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
) d" l* Y# b' \$ L) c# ^6 |. K3 b/ c4 ], X& w
呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊# N7 I" P2 b( n$ L
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
# c" ^7 L- z0 o3 {- a( [! I8 p趕緊來試試~~7 E9 z9 E+ I) P3 ]- S% Y4 m

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?