嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單) i$ V' n+ E, V* B
詳細描述
* v/ e* Y6 o! p; v運動+豐胸膏前後對比效果
, b  Y: S) ~( a! c中文版
3 R/ i6 h/ C* G. M
: t( f5 @1 g: d1 Y* u. Y真嘅有效,可以令firm啲
! [! t8 K" b4 E3 |, r7 c* S7 c! k. l! n! o
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! : Y6 c4 G+ K+ l' H+ N$ [
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
1 k4 Q, m5 `. M6 X/ c+ U, ?' {同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 + U: I! p5 S! x! i5 F
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   8 N) X0 ^7 f$ ?4 b* D0 y8 U5 O
第1個好唔掂呀!很累啊!
% W: g5 B+ o8 H0 d6 J$ ?/ K同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
6 D& L0 ^' e. y+ B' r我覺得3,4最好
/ G0 J) P" b' r" S' m" J第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   / B: F, j4 e3 U3 [  J. D9 n/ C
男人how ~~~~~:-o
) E/ o9 Y& `2 v! w0 S, X  T# F$ V% J0 g- a9 s( n- `
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
' B1 \& B* h1 v只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   2 j  R, G' j# s  T
5 Q$ H$ E" r  I

6 [. f, s4 L* H* u. n/ L- N* F如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm5 A" x- d1 Z% F' Z1 w+ J: C
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
( W2 W  P% F7 u1 y5 Q, P7 j
, }* n! e- ^1 d  j/ O9 H即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   6 d# O/ X+ ?* u& a. t

5 E# o2 o0 u1 ^: N+ R. t* h7 P  n) ]8 u
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
/ F9 i# O" y6 J5 R  P9 W, a/ p
, x3 Y$ ^5 v/ u% x9 N0 E9 g我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   ! Z+ u0 F5 X/ Y8 U" ~6 r

. P2 w, g7 l! ?7 x( J7 R$ g! M' {) S
2 G( [, R/ M- j8 r( W  j我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
6 L/ O! |# f; ]% O
( s. S& Y2 L( Z8 G( ?
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! ! z9 q! f( ~) e) c  i; J
有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   
4 L+ `: L2 z2 q7 @
9 k3 a. i2 k7 Y5 R  D/ M0 T1 x# Y/ t! ]  f0 n
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
. B/ G) n, e1 L, b% V有冇可能呢?  
# I' e" g! w5 k飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   , g6 Q9 D8 v+ _! s) p5 u- v$ ~

6 S$ d$ }, _& U7 p* R7 b% w) o# d飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
( u7 M" x* W! l6 N" C
6 _9 h; d. n, f9 S% A
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   + `' s/ j: K. o" D4 s% ?, ]1 `
" M  L  S) n. x# D9 \8 k
, h! @$ Q3 ~: i0 S" c8 z
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
3 Z; S# z0 Q) P* ?9 v3 B9 f

1 m9 x) u  ^! B, M# ]3 u人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   7 e& k1 }( C* R# h) P4 G/ S
% e- s* P( O: f- Z! p
2 X5 h) l0 q3 h. }; M! Q
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
7 H2 O1 n9 i; [- v. |- w

( a. G$ }) z7 z- C" C+ _$ j- r呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊
2 f4 Z' p3 B" k! r+ R  u正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
/ D) h5 P; m/ Q$ d+ @趕緊來試試~~
# B) e8 [8 X& [: T9 R, W0 _

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?