嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單
  c- [' `. z* t2 {詳細描述
. n) [4 ~* U/ k運動+豐胸膏前後對比效果
) y2 S) s0 k/ Z( Y中文版
2 I$ J. g3 d0 Q& x% l
/ q+ L) o0 J9 m* ]/ ^真嘅有效,可以令firm啲
' m% i& |/ o1 i9 H7 |- B" t/ H5 |4 M" `. Z: u, J. F: B
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! . P- X5 d  X2 Q0 A6 [7 l2 C
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
6 N' g: `/ ^+ q9 Q' ], |" U* i8 e$ D! ?同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 & n% v1 J: b1 c0 G& n& _; d( u8 w
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
, k3 L+ n8 V( C! P- I; m: p* b第1個好唔掂呀!很累啊!
* a9 ~# O. s' e* U  b4 I& q" [( W  G同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
7 @/ T; I" y; ~" b& `! c我覺得3,4最好
/ p, m3 {4 J& j" Y第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
9 ~% G6 u  J; y: O男人how ~~~~~:-o
  A1 D4 ?4 X9 i$ g2 T- P1 Z( A8 b1 K/ X$ {' A3 Q$ Z" [
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
+ ?# \8 b( x: j% U) }: `只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   ; y0 D! U9 ^4 s3 X  H  K
* e- v$ n6 D2 h4 m0 P
6 I1 [9 a4 n! d6 {
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
) E/ U( E$ c/ C/ m4 k只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
# V. I# {: j5 O# m9 a1 q
4 l2 S+ ?; P' \9 Z
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   
' P# I7 K( C, U5 }. @( d% `! T
% S! |) T: v# Q
% a: E9 D+ O4 ~8 u! G即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
# N, \& Y+ s7 B% s
) f; C: B+ ~4 S) H
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
: n) z9 p8 v- e" {1 n9 o/ y, A! V" P, J8 ^, W% q  [; f% S% l; P
, D; j* z" W/ M. P. s3 c
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
) r8 d3 J1 m( d% w1 ~' }0 }& y+ Q4 ^1 v( _) M3 W( |. K! J( E
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
" G* V( o6 U- v+ Y  r有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   
" P$ j, |; ~: j7 ?( G0 J
9 I' j$ b7 l: a) ~) V& X. r
4 X3 X* x; H/ m* _5 F7 a我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
. E* U. a  A+ f5 q# J  t有冇可能呢?  
' E6 l9 x/ p) d1 P0 ^, b) k飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   1 i( s+ k: B! @; d6 R) N6 x  U. Q& {

6 V6 @$ h9 [0 q( ~- c. j飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
. N& X! |4 _. x% K, |7 S: x/ `! {) ]3 V8 y( c
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
7 M& W! P7 P/ g( o  _8 [! S; v( Y8 E! v. F4 }
- L$ W+ H% c9 [
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
, r- B3 y0 R( F" }9 ?# G# N
+ A' ~7 \% E4 E2 l/ E% d' e3 g0 b; |3 h
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
% t1 o* _7 U7 s! R  H0 m3 H3 f
7 B* I8 Y! [, r8 \% o6 I+ o- i
; _% a; _- ]8 x7 W6 Z9 V/ s人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
! m4 ?* ?9 d; ?

6 [2 ]$ @! _8 D. @3 Q$ x呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊
% t5 v) P( p7 u! n+ o% w5 J正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
, B5 A) }9 P' Q6 q- w6 }$ B8 ?趕緊來試試~~
0 N' F+ c3 F' x! g

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?