嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單
4 ]! f" A3 Y  a詳細描述, z7 U5 N6 ~& S% f4 c8 I  b
運動+豐胸膏前後對比效果
5 ]! {* D2 O. p' ?" ?( x中文版
6 `; z; g5 R4 B# J2 ^/ i. `( |! z6 C5 F' g2 U6 ?4 y0 `
真嘅有效,可以令firm啲! ]! G9 v+ Z$ L

) `5 a( I3 t9 _- @[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-24 01:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先!
* |2 P2 H! \( \1 E得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!( D3 ~! q( p8 Y. M$ L. i
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
+ V$ r" i1 I1 `0 e, c- l; L# f我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
+ H8 R. X, E$ S9 Z/ Y9 f6 M, a4 h第1個好唔掂呀!很累啊!' c+ J) }( g; Z- k% t
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 0 N( n0 M9 T/ A8 m
我覺得3,4最好
" C% h; w# E- w0 M; c
第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   : ]9 E/ s! z, R+ L5 E+ A2 G: [
男人how ~~~~~:-o
2 U, r, B# \. |, Y" f# U9 l  v+ {

; W/ {0 W* V, Z  y0 V如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
# ^  k& T8 F$ ?% N4 ^. G' Y只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   
7 C" l3 c/ d) q  t/ r5 Q5 m5 F0 y. [: W
% O5 @) S/ x& g. d# x
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
$ P% ?6 c! v- a8 h! f只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
9 Y: e0 A) O+ f& D8 L7 R

" L+ o/ s$ D3 Z& M即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   
4 r/ d* U' b" t. {6 R$ Z& F( `* T  z. q4 K$ g$ q/ L
' j, Y9 D; B, G
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
" n9 j4 h  o1 u* H' R$ }: z

& G, \8 |! Z: M我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
9 x  a* U; u: l- E& _' d
' Z% @! f- C6 B/ n( ]* g& u! I4 D1 C% D% b
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
" M7 V; }( I% k- l3 y+ y8 W
& t% h% G0 ^2 t! ^( K- B) Q我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! 6 _8 Y( j% C3 Y$ Y* F
有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   5 L# A9 C0 X  }- t
0 q: x) |3 M" k! Y% A- n( p+ B
: A3 {! c3 k* y0 r- p* b" g
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! % h5 {  P. W4 u" ~5 C) e, E
有冇可能呢?  
" p* n& H6 u" W$ y) Y9 `
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   / Q3 ^4 [! d9 _5 `# ]
) u2 y. c  l$ y
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
' [/ Q, j9 D6 U& a$ \  ?
) j9 x9 v& F# X3 ]我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
, W8 i' Q6 k$ }5 E* y+ k# v) s/ G4 d+ y5 B$ q9 K  e

: @- V. m" H4 M+ o1 a# }我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
, R" O/ t1 ?6 Q" J  j

; H& j* h0 N7 z% Y+ q) i人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   ; ~. h3 L, e! P
/ H% E% s4 T% s- B
) J. N7 F/ w# c9 l5 H: d
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
6 j9 v+ Y/ i; g5 y) b2 w$ }& c- ^  H" i1 O' ?# _9 T0 @/ \
呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊8 z% H0 P9 A2 {+ g
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
% m  q5 I: E7 ~趕緊來試試~~
6 _# Y: l& E: i( v! q

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?