嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, " W- x. \- Q/ h9 |0 O) M0 R( D
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.+ s2 A5 g6 z) z$ e6 r
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...; C1 z/ w, ~6 v
  z" m- \/ s  e. \
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
! ~& g) n9 C, @( b- j8 ^我都搵左好耐6 l" {' X# T9 a
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
6 s- C+ e5 b) L4 ?/ s$ Y- _. SAll are yours or u took photo at shop?
* W8 W. X8 i! ^, ]! H2 [) b* F$ C
唔係呀, 係我個collection 嚟架6 w; G. n9 C4 b8 R# e% u
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
" K/ n" C. X% l/ i" o+ d居然有咁大SIZE既鞋
3 o2 b: @2 @( q- v3 \- p% d" z我都搵左好耐+ ^' n  l) A0 {* G: b0 t2 P
都搵唔到~~
6 ]  g5 \3 ]8 j( _! b. Y1 _, r4 _4 l, i& k0 ]* g' M* y
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
2 T- `- _  y( W* z) a- ~& `我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
  W( n% P& a6 z! D9 a+ g% _, {原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
' K+ t3 g0 }5 W( P! s# m8 L9 C
3 h2 d! e! \/ s' x. N+ n大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   ; B9 M, x" M& x. T9 a

: D/ e% R. l. N8 `! I; f
, v% s0 u3 {2 L5 H有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
1 H8 [$ J( E' g3 X0 C, }我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
" E, J. p; Q0 L' a' ]0 y. J  H
& l1 M' l( Y9 |* F1 y# k& M8 V) z; j
6 ]) b7 n! j6 Z2 o( b- }
係呀
- q" M0 }( |" Q咁邊度有得賣呀?2 Z5 P" N" a7 X+ s+ ~' R( s& t
款又多唔多?
6 S2 i0 w) H. z' m$ _# A9 M! ]貴唔貴呀?* t) Y; X+ u, \* r$ }0 S4 _% {7 j
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ; r9 A* ]) D+ z" ]& N

0 H. e) R" h- H
  k* M% d% ^9 f  Q4 c5 }, F% \' w7 \5 q% q- `
係呀
9 d: w. v0 O* I, H2 K咁邊度有得賣呀?  j3 f3 @* `8 _/ i. l( z; l- z- ]. X
款又多唔多?
1 D" F7 r, |( N( e貴唔貴呀?
/ E# s* B4 Q" r2 m/ a' |# a  j我都想買對
% s5 u4 D# ]* l; @  B' g
5 P( t" E: M0 N/ \' I
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
+ K- `- m2 Z' E/ q! r不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
* `0 A+ R) z$ h. F5 p' N7 I4 [! X0 n# n4 m2 f" p% z% B! i* f

8 F% j2 B. p0 ]* _! Z6 F# d% z. x去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11806 _& R. I" J2 P
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
0 r# r7 u: r' g
- ^2 ]' a* p# I: g) S
' s$ Z6 L) _4 z0 l8 M
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
" \' A6 t" {% Q" ?/ O& k# \4 T! W9 f5 l5 M/ ]5 O) {" K$ R
, e& U7 |3 g9 y& N* L. e; R6 i

# M3 Y, |. s2 d( k9 p我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
' I  \9 d% c$ }9 l% a
. ^6 I! _- c* [3 k
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配