嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, ; A: Q$ q( S0 {1 l' J6 B# t2 J" J
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.0 R; L5 V& k& I, U1 \7 I7 O; H
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...& A0 N7 c  o! A9 L5 F2 }
: k7 a. K. F, X5 W( p. s
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋3 F* Z! n% l* X  ?7 R
我都搵左好耐
3 X3 ~# V; M5 b1 p. S都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
3 D7 Z1 Y; X( n: Q5 Y/ hAll are yours or u took photo at shop?
' k1 T( ]# g2 U1 f. x# U5 {  [
/ I) ~+ k2 l) _* j" b
唔係呀, 係我個collection 嚟架& S: B, p+ G& Y# ^
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
4 g. I. I; _* }3 `& t居然有咁大SIZE既鞋0 z. C# C7 x& }
我都搵左好耐+ c9 G9 N: t) l8 M/ E. k* l
都搵唔到~~
" t: i* m/ y6 Y. i: X0 ^

4 t% T1 ^( ]. C' H. I有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
3 d9 ^/ q+ J3 y0 M) ?3 A我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
3 h( s3 H$ q' p- m原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
' S! l% {* L2 l: H- p4 y

3 |1 E9 _5 m; Y大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   ) C! t3 V4 h# `1 Z! T
) n5 @( A, O; X  d6 b2 D1 H3 {

6 Y" D) k2 ]: M. [4 z有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
! g5 d5 [+ Z" z. Z- N我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
2 E, u/ b. [8 u4 _* x% C* [2 ~# ^; x% T: ^% m. @4 F% a

2 h5 {9 N+ ~+ C1 E9 R( m係呀* B0 C6 u) T4 n5 I: }# E$ ]4 \. [' R
咁邊度有得賣呀?
9 k7 p" i/ s0 r款又多唔多?3 r  k. e: {6 f: n- w$ k7 E5 U4 z6 A
貴唔貴呀?
* g( D& G6 @6 V  S5 R$ [我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ( _7 ~& [* [9 A5 p

" H- y0 L3 |; O& A0 A" k4 G9 j( N2 b2 l; |1 [$ \7 M6 M
1 k; l! f/ o9 T3 ]' v4 B+ `
係呀
. B9 E8 D2 t; Z4 M& F) I4 l, Z/ P咁邊度有得賣呀?
5 t+ O4 k# d/ D. `6 w! o款又多唔多?0 a! [( y2 |5 G0 ]# J; q6 F/ v
貴唔貴呀?$ c( m8 e$ k( z: W8 J% j* a
我都想買對
+ F' M% t  ]+ z* ~; u8 J+ y+ s6 R& Y" S. p2 ~% G$ A
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
" e7 h$ m8 S% {不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   ( N5 ]% r; A$ ?3 |$ w, u0 o3 k

7 Y9 ?+ ~1 r0 n. J! E/ Y3 f7 r4 s. q5 p" B9 x
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11808 Q/ e& o# I+ k0 O
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
% Q9 i9 ~- c( s4 d  Y' w1 E& `! V! F$ J3 [1 T

8 A5 F; ?8 i6 p! G6 J: F我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   , G) B2 }, X  k; t/ c; r

: M0 X6 A' U) b4 y6 U3 A2 t+ c; E5 K8 V% l& _( m2 H0 v

8 I7 L% P; `) G. g( D& c( s我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
# W9 l0 w0 b( p* I$ L4 K& }) Z2 p# X* R% {5 V; F5 w" o
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配