嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, $ D. T7 m' M6 E
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
$ \6 O% f% S. ?. a* D雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...9 R* C$ W7 \; z
  J; g' ?* l' U3 D
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
% v; e! T: }7 }$ R' _3 _. {我都搵左好耐% e  ^/ z% h  L
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
& A, A8 {7 x4 `4 JAll are yours or u took photo at shop?
7 V; g+ T# ~" |1 Z
/ R- K/ m' J) z' f唔係呀, 係我個collection 嚟架, _$ H+ N% r8 U' a. ^; F
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
4 P, }$ R7 ^+ z1 y( w7 a) h/ Z) |0 [居然有咁大SIZE既鞋
% ^5 f2 {) h. A) i- v( y4 t我都搵左好耐
4 k% K- n# V+ V. y7 i都搵唔到~~
  X1 C) B' g; e# c0 l, L. a( G' S# {- b+ g/ W. n
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
" W0 Z7 H: c- s  v5 o: z7 d我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
6 I, Z( o+ L6 }# i- k. h% t原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
9 k, X& o8 {9 q( A6 b& U3 z3 N5 K7 F4 ]7 X- Y/ g1 E
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
4 a6 ^% o7 Z4 L5 H0 _% W3 G, ]7 E8 Z" l. n* [& f9 ^

% \7 f5 K/ K8 I2 y% b# D+ q# }. p有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
# w6 a" W) b! p* C我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
3 b/ j4 F* R* D
- B0 ^* T3 x0 U) s

& Q4 [, w) j; G( q4 a. R係呀
8 N; U; o# {- }4 g8 g  V$ k咁邊度有得賣呀?3 x# a3 v$ l, ~3 M# V# E
款又多唔多?2 W5 o+ Y' N" f+ N$ T2 H% I/ l4 x8 K
貴唔貴呀?
8 M! J( H) @  I' u3 N我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ) u$ M- n" B1 S" i" N$ U$ E

4 ]1 _8 f" u9 i& G& U) o$ t7 h% x9 g
% @' c  Q- y  `8 T/ w% g2 C
係呀
. H! V4 B9 L) @, |咁邊度有得賣呀?
; N6 A% ]% z7 N( t' m) x款又多唔多?
8 d6 [' P. R: |9 g% t貴唔貴呀?6 |4 s9 i( S& E) W
我都想買對
. j' [) w+ v% X6 ]' r+ W8 [+ y( D
1 S: k# V: o; V" ]
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11807 g/ b' n: T& W0 N' L
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   / K- w# r6 X  A- ~- e: W5 B$ I2 ~
# ^8 p0 t. N# m  Z# F0 F

1 V0 ~# `6 j+ [1 V3 T, o0 N& e去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
- u6 v$ o7 B( y3 o+ c不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
( i- x; |3 d% L

9 |: k, s" d6 o2 @( H% B) s( s  b) P5 q9 x
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   , [0 f) a- N  D$ `8 \/ P6 E

/ P/ j: N2 B- ]/ y% M
6 h4 r+ a4 K! C3 t1 Q& }: g& ]0 H% a! \" Z/ r4 B/ [
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
! ?% g- {& V7 p" S8 s8 n- g  m
1 Z4 t6 Y4 W  [' x. R
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配