嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
, U5 O/ ^5 q$ T7 c我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
5 |/ S/ h7 `+ B# v  {  k雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
! q$ Z  e1 a0 b! e0 {' p- {
0 V4 t: v+ f- o  O依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
7 |+ y% k$ u/ p. L; c* n我都搵左好耐" p3 Y+ c0 ], y# V% B1 Z
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
0 A5 t# z9 A2 n# c3 M. ~All are yours or u took photo at shop?
4 A- }) D' d  G5 n0 Q+ q3 T& m3 n( ]
% K% [) E, h# y, V7 B4 \唔係呀, 係我個collection 嚟架# X0 d. W5 T" m; b4 U  M" p6 ~
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
5 ^* n3 M7 a% O居然有咁大SIZE既鞋% @: ^8 M( j+ t! D( H2 j4 g$ Y
我都搵左好耐4 I4 y4 d' O% _+ y% h
都搵唔到~~
8 E( Y$ R( m/ d* e: D6 h# R1 Y; @0 l
! H0 Z, l/ _4 ~  j+ `# L& H  t
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,) q8 u+ S2 ?. ~( t
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   & D* U6 a8 }; H/ ^2 N) }
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
- c' k; O9 d- F$ `1 S- Y6 p
& d" X- Q* }8 a- a9 U: \5 ~大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   * K# Z% X5 m2 b& C4 W2 |

# [8 J/ ^! S: _7 i/ r2 `$ Q  z# a$ u9 D/ x" r  L* i
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,% j! g( E: o9 ~* d" f5 d9 ^2 o
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
. \0 l. j, C! v7 `# _! ]
" {; u7 a8 E- q  V, p7 J) W! v& ], V& H' R2 a
係呀4 G. o5 ~% I6 n, B, N9 R% q1 T: v
咁邊度有得賣呀?/ C+ j# [: Y# z! r9 l
款又多唔多?
. k# O% A; ]- u- b, f貴唔貴呀?
& L( s7 Y& u+ k: w) |' }1 b+ v1 j我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
5 E- ~, v) Z/ D8 r7 e8 Z6 E9 P' P# o1 K5 t# G8 ]
0 g7 Y, {6 r3 J
$ }+ v; P0 f, t0 b/ O4 f3 r/ Z
係呀/ S2 }/ Z* d7 U1 Y  D$ I
咁邊度有得賣呀?7 \) H! b1 R0 m; E
款又多唔多?/ U) d' B3 g& B4 @' b
貴唔貴呀?
7 L* d4 o4 r" |6 C( Z, i我都想買對
  I% E) h4 A, Z5 S) p+ _' J/ c' T# {( u, q5 c+ X& I
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180/ _# ?; H* o% W3 }6 F- y  t
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   6 n0 n- _! _; q' e( M' W5 r5 }
# q* m( q1 M9 s/ h5 w' N* I
$ i( a; ~6 j% z* q
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11800 j$ n4 {) y3 X% [3 t) ~! L5 k' r+ w
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
, K8 d% x. q1 `0 s( u1 L1 L

: G7 n/ e9 _; Z3 M/ V4 Q! _+ g, ^) Z* C7 Q# d" q5 S7 n. u! v
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
5 A% h- V' K0 J7 J, y
+ m& z/ H9 V9 X
  C+ k' `5 E. e3 n) D0 P6 u7 i( F
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
/ q3 z$ d! n% J+ w+ i
. Y8 }5 Y, f( P6 X5 ~7 H* E
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配