嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, / \3 ?- O% F# \4 T$ C5 p: q
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.1 K1 n* K* c7 r: e& }  v7 ~* g' R3 I5 E
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左.... q7 k# D3 x6 P" W( J
2 q) O' M6 T, n; ]- L7 `  W
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋: [. e$ k- v+ A
我都搵左好耐* Z# g$ Z  E% H  F, O+ [7 J6 c
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
1 F+ s& F9 b/ G+ {" Z# V: NAll are yours or u took photo at shop?
# ^) _: q' h/ f. w; Y& o* Y

; ]) a6 z# o5 h+ ~, G5 X) g! w唔係呀, 係我個collection 嚟架3 ]9 D  c. Z+ u3 V3 w1 k, F  W" g: F
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
3 k4 `4 B* `4 q) I$ i居然有咁大SIZE既鞋; e/ |- b! ^4 J! z2 I, Y8 V
我都搵左好耐1 N2 G) Q" O; b: ~6 a6 X- f" k
都搵唔到~~
# P: w3 G, i5 y5 ]) ]8 ]" h" Z  H7 V' f
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,. @  V% ~% I1 H8 t1 ?
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
7 u  x8 [7 L* N% q5 _# W原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
/ y- Z. a! V) {3 J) {, x
6 `& N! q& s" u
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   - {/ L% M: v7 ^1 f' `
* K0 y+ k& }( L. k4 |

7 K' h+ a1 p& m' Q8 a( w有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,5 j- H( s+ T5 j7 E9 H9 v/ _$ u& j9 Q
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
6 i- p+ `& C' `: _* w
0 z* G0 d0 k3 `$ ?
  I$ H/ |. X1 Y2 M係呀2 m1 s$ ?+ S* F8 i
咁邊度有得賣呀?2 @0 \- i/ E9 @% ?
款又多唔多?: g/ o& {5 P$ q8 p+ B: E& ?
貴唔貴呀?( |' l+ [! ^6 N2 G. Y
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
4 i6 N) n/ ~6 w0 U5 a0 n/ F/ M1 Y. l' T. x% y" ]! F5 ~
& a1 k; I5 ]9 M: b7 d3 R

I" K) i$ u4 q( `係呀/ Z5 d7 @$ O! h  k, p% R
咁邊度有得賣呀?
  W5 Q7 S$ y4 L) y4 s% g* T6 V. i款又多唔多?1 e1 P4 o( _3 g  N, d6 ?: g. T# h
貴唔貴呀?' t( Z' ?4 I0 `0 u
我都想買對
7 K6 e1 n( {2 e1 {5 C$ h+ V0 w
6 x! k4 f4 w2 ]# L4 Q去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180% A2 M; Z, f8 l0 I8 }8 K
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   7 |4 c- E+ T" r2 Z# X! O: `' h

3 c& j, r' e% L' r7 h2 A2 F
- D3 v! u+ C/ ?4 O* ?3 M7 N! X去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
. }: s9 ^5 X5 i2 f不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
& {( E! r! k( ]. e  s- b: R) Q5 |

8 f+ y, x; F: R5 j' z# ]- k
. }* y* x2 M& o5 q我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   1 k! i4 G5 J" a8 [; \
3 ]$ A: f+ R, u/ T

5 X1 ?" i; T! w9 L! \$ ^5 r7 C4 A3 u3 z5 t0 a
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
. j- x0 T+ y9 J+ m1 ]
) a& w5 j7 @( q! R, S" B幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配