嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
. U6 |# g' |" |6 |7 i我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
% i6 V/ D. b' j# D" G& j雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...' S8 D. v3 M7 N. G! D$ z

, W. V- [( Q9 d依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
; C2 Q" T4 f' @, {我都搵左好耐
" }: g% C. H) m8 A5 o3 j# q% k都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   $ [3 ?$ n. d' g2 W* K0 w
All are yours or u took photo at shop?
* `2 t  ~- r% O% c6 @% [" {
# ?8 a5 P3 E& {' a% N
唔係呀, 係我個collection 嚟架3 D- U0 s" z9 l) @' c
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
: E/ k3 C6 h. ?$ e/ B2 e: V& |居然有咁大SIZE既鞋
% r. y! j1 y7 a) I, v3 l我都搵左好耐
7 ~5 C8 f; W  C2 p) U都搵唔到~~
6 V; P0 N! r* A" L) M6 }
. C' c, H/ K8 U6 j0 i# J4 X有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
7 s; K: X- g$ ~0 a我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
  g% W+ b6 |0 V, X$ ~; I原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
# e7 @+ `) o6 I  m3 R9 I
  `  r- E2 [; {
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
( s2 R  p; V& m' J" Z9 G5 j) Q
8 x/ a1 p7 K+ z& Z+ S8 J. f0 U. D/ V3 u3 f4 g' ?; @3 q
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,5 {7 S# {! p- ~: b" O" d7 _& n
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
8 |. m7 J) K  n9 A* u3 ]; f  Y! U. P5 V. d1 ]

* ^; o. ?/ M- b: }' Z- a3 p% t2 a係呀
( Z" k2 t! E- g& s5 ~/ Y- O4 b咁邊度有得賣呀?
4 M2 A& R0 p  d1 L款又多唔多?4 t9 Z1 b0 @9 _4 J9 U3 p2 X: f
貴唔貴呀?
& Y( m. Y! y; v, D' h4 G$ J我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
# Q" g. P$ D. ~+ {0 b
1 H- u4 b. g7 j& ^1 b, Y2 t+ R# v' Q) J; Y: q; r0 v4 N' R

! r1 o7 Q7 Q) Z/ J' ]6 f6 _係呀
' E% ]8 d+ f9 G* L咁邊度有得賣呀?
! a8 U* t/ O) z: [' x! S- K# D! S款又多唔多?
* W8 f! U- J; Z貴唔貴呀?
, ^0 V; J1 a1 M. {: N我都想買對
0 F% A& E  A- k# J4 S
) Y4 P; s8 V$ ?; j8 Z' y去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
  [8 a1 y. r$ s1 v: ~+ d不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
  t: r' ?! X8 p# _) P# o" [( Q, ]2 u

8 B  V- T$ G2 A% ?/ A/ o9 @4 @去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180; A1 ^! |) X5 ^# n6 E  R7 V9 ^
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
5 T: s: j; v0 N( B% X

# z* X2 f) R0 X% c/ R
' @4 U7 r" Y7 W8 G' o- |: @我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
% G7 [( ~; l( d( H, Q
. Q& g) V' A: x+ I  x9 b9 \
4 p' \8 U1 {( T$ v3 V
) A/ L( s4 `( ^: [, j7 |7 ^8 C/ J我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
. h5 q: m4 u% R" s- G0 R2 {3 Y" r, V( j, _* D" Z5 z
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配