嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, ( d* T" y" N) w! Q0 f" A
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對." C0 W% T$ N( H0 [8 d  O& o+ o6 F
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
! f/ y( V# w, y, A7 Q
& z8 e/ U* M: d# `2 h3 b3 L5 A依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
7 [; `, q' c5 K2 g我都搵左好耐
" ?6 s" Y; O& B' ?5 ^4 A都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   4 c0 \: `% @! d' w
All are yours or u took photo at shop?
. T, Z/ l: s0 O7 u7 ]+ l

- C0 @  r3 T' l唔係呀, 係我個collection 嚟架9 i7 q/ |* y/ C, X
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
" h7 x* ]+ X* }- Q居然有咁大SIZE既鞋
+ |* M( P- I+ l9 y; Z; v我都搵左好耐
: _- i7 S, _  v+ `/ m都搵唔到~~
9 x+ D, V' K' t5 r. f

2 t& O& r* e( v9 D1 Q( f6 u有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,& e* F& W+ N, x" L9 z, ]
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
' ?  K# U4 l! D原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
. {# V; e7 |) O7 [- R+ j: f# s  I% Z" K4 u& m/ N/ o) _
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   5 T) E: \: o6 d* ]/ X, q

2 Q) ], c, q- w+ w* C
% x+ h  e' v8 V( t$ c+ _5 \有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
8 U/ L1 M1 D) b" L% a! @9 e我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
5 N- \1 M( l* e

3 M) U% u; Q- f8 F. B7 N) Q6 `0 t) H/ n2 ~# Q6 G
係呀
1 x7 N! Y7 h2 u3 U' n咁邊度有得賣呀?! Q, B1 p& a. l0 y" a
款又多唔多?5 T2 R6 u3 w# E
貴唔貴呀?* C6 z) V: s$ g; K; B4 N; l
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
" K7 L- R0 }) o1 v' [; G
1 K/ b% a. Z7 H/ i' A. w# ]  t, R; i* A
; ]6 n3 m  {4 i3 R/ t/ z( P
係呀
( C( N5 M& k3 @/ s咁邊度有得賣呀?+ _- \2 A1 b6 N, n& A
款又多唔多?
0 {0 s$ P+ e4 k& Q, g貴唔貴呀?
: Z$ P3 W% m& K, F我都想買對
8 I/ G& N; P# C$ z0 A

" W1 [  p) G7 G1 i4 S9 T+ ^去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180  k, e& U, i) J$ k) \; `4 R% s
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
1 t' x& D( a4 m2 D* u  w. R+ p9 s0 l

; T1 c% s/ h+ F, j2 C5 C& r去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
, J. S  b/ e5 d: \+ R不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
9 p/ A1 h, u* C, H( C) G& e
; n# H9 t. E& V/ x

) f/ u& j% v6 J2 j! U% G+ ?$ ]我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   ' Y( m6 t8 S# F) x$ }6 N/ i

( w- B4 M. P" ?( y" J% B1 u) {7 C2 O9 N! a  q+ G- e3 Z

7 S. E7 P  Y5 o6 x  D我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
. B0 E$ X5 p5 x7 A5 ~: x6 G0 d. g$ M1 k( q* @' m
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配