嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, & [7 a3 j2 R' z( ~* c
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
) p' N9 w6 b/ \# e4 |3 I雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
* i0 F0 V; I& K# x* k$ F1 R
6 \3 u0 V9 g9 M& u( A7 ~依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋! p1 ^9 f. y4 O  J. k  n
我都搵左好耐
' Z  p. A* M2 R( K5 M. V都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   1 F1 R1 p- V5 D3 |6 V1 `
All are yours or u took photo at shop?
# C( y$ i. [7 c3 ?+ C' g! y! F+ S
5 N5 X& l- T4 c* B唔係呀, 係我個collection 嚟架
4 P- y& l' m( A2 C; Y6 H不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
4 n- N4 I- d- k& w% f居然有咁大SIZE既鞋3 \& `% w+ g! R9 P) s/ k
我都搵左好耐
; O: n: B  ^6 @5 ~6 s都搵唔到~~
; x( |! L0 C" i( W- i7 G+ t4 z5 L# ]4 g5 S6 ^1 v
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
! t, s( l) ~, i. ?: J8 r我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
9 P1 q+ Y& d8 v原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
! _7 X6 o0 l, y& G. n$ G: _' |) Y( k9 b: [' i8 x& l
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
+ P8 z# ]( I. Q% P) U! U9 ~! d1 |+ Z: L8 c3 J& g* I

: Y( B" o1 ?% u  c- p% g: |# G有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,& V: W3 A0 B% ^
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
0 Z! N' ^, H" W3 s. O# h

; c- Z: l) m: z. ?+ e0 f3 n4 _0 O& Z7 g0 H% m+ ]" h. `! O. a4 `
係呀) x1 W3 @6 Z* o! @# j" W1 u
咁邊度有得賣呀?3 P* I. s) Y( p3 a$ R2 ^$ o, ?
款又多唔多?: z7 \1 r  M2 ]8 G5 h+ k' z7 l
貴唔貴呀?3 v; ]  X4 Y1 d
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
" v$ _9 n9 h# P* U6 x% {6 t6 v8 Q: @: r3 Y
4 T5 l6 {3 b3 b4 j. N
3 b9 m/ F" C8 @# i5 \
係呀
1 B. {$ r$ _, {, x0 g2 x6 }8 {! r& l咁邊度有得賣呀?) N& f- u6 u, W# i7 x
款又多唔多?3 c3 T& \( @1 t9 X* d; M# |1 H; M. q
貴唔貴呀?; F( ^  z9 q  `! T- L; ~1 J
我都想買對
1 x, s' N. c. m) |- b! A$ l0 \

6 C0 k1 k& l) U+ H; R去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180/ m5 t, `" }( t$ z
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
9 V: a' C0 s4 X) ?7 [4 j/ ^) _6 |/ Q7 x( ^. y5 T
' \7 @. f2 V; n$ X
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
9 I8 I6 ^- u7 U不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
1 e3 n0 [8 x) l7 n6 N
7 Z8 p/ }+ M% l9 D
& J" k- @, Q1 u. |我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
  U' B) o) V, ~9 n- E: u6 x
7 T# o. k9 D( y) e. g
9 k, j/ h# `/ Q9 h! R# h! O3 g; }8 X  i4 i- m- @, B: Y
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
+ f1 A( S! \0 W  J$ U1 p1 a. M2 ~% p" m/ n/ F" A7 \( [7 z
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配