嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, * d8 r4 V5 y- I- A) S. e& i6 M, Q
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
" ^7 [3 C; [8 \2 `" p( M雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
# N% }& F* h8 F) w* P" ~
( M( C% S: G: ~" Q3 |依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
7 S  T2 D- ~: c% j我都搵左好耐
8 S$ s# B, E  c9 g都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
; C  X) J- V* `3 v% e! \All are yours or u took photo at shop?
/ s+ d' {- [! R/ p3 W7 G0 p
2 n1 o+ _( m- {2 M. u1 w) |# T
唔係呀, 係我個collection 嚟架8 p" L% k6 M/ n
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
) o# a, u3 G7 |$ v: m! a' Y& F居然有咁大SIZE既鞋/ ~  O( n" M& c! t" D/ p3 p
我都搵左好耐8 c' \0 f9 m  C  b: c; {% Z4 g
都搵唔到~~
' ^# b: t! [: `- P; U7 P! {4 [; t1 ]1 |, k( g: K8 d2 l: S
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
% X  m3 ?# y7 O. u我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
* ^( S, g& I8 O) X原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
8 V& Z+ C+ q8 V$ ~8 a; u
2 v  P- [4 k5 H0 P5 z! J) y* _; A大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
, ^4 ?8 [/ W3 N( M3 e* v/ f( ]4 K) ]/ f
7 o% i& p+ Q5 s
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
8 @0 H- d0 g% h0 w2 f# E我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
1 u5 ^8 x; }3 O9 r

7 [2 x, J$ y% \; c; u" {7 ^5 Y+ p. e0 g
係呀
3 S1 `. b: W, D) @" f& e+ u咁邊度有得賣呀?0 z. w. {2 W1 j% P; h, g; ]
款又多唔多?% l* P8 _( I  q
貴唔貴呀?
' i8 {" ~/ s5 p2 [% \, W% s我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
# e5 U, Q! h, H- p5 r, m6 }$ D0 z( J% R' `3 z4 a  c5 E, y7 }

i' C% K, n8 Z
3 N- d% ~. b8 X係呀
$ z; M& K6 ^, l) h9 Z% }% s" i8 @咁邊度有得賣呀?7 a8 E% `6 A: e( a0 S
款又多唔多?
8 i& _% M- Z  J. Q4 Q3 [貴唔貴呀?, R2 B: m, i& N4 \4 A
我都想買對
' K% Y1 d- W" p4 T0 w) R  ^; I; k4 _  X8 i; m5 g& i& b, v" ?/ [
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
- m, |. S* C0 j1 ~; V) M# U% c6 G不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   5 Z' v( K/ T. c6 ~

( m4 T- l7 `$ a6 N4 ~( s1 O. m. ~. n) g, Z
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
1 B6 Q; a9 F$ D" ^! l  ]不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
2 O! W6 f" Q: P9 J

9 V. V; T# J8 i# ]. ?2 `1 W9 q: n
! s) f. h- D& |& ~9 a' M我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   5 ^2 K, j0 b, D1 }
2 r' Q6 \: \* ?+ O) ]# A" o/ T5 ~1 X; E
6 T) y8 D8 u$ ^) ]
5 n# X) y2 T6 X; d8 V# ?
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
9 a0 Q- d  _, ^' C7 ]
) `+ |. |5 a. @4 g% j5 e1 ^! J
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配