嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, 4 r& I( ]4 q- r  u& w( f, J/ a
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
8 Z2 ?" o/ J; T: I$ c( ?: f雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...! ~, g/ ~7 A0 O5 {; [7 _
( D: F) i' h# n% G1 Z
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋" x" I0 V9 Y5 Z2 q/ q8 f7 i2 m# e" c
我都搵左好耐
0 ]6 O, X2 |! ]$ p: h6 j1 Y都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   & W  n/ ?0 `) i0 I; x
All are yours or u took photo at shop?
0 S1 i. O9 V2 z5 _2 Y( I# B, R0 m$ q) U
唔係呀, 係我個collection 嚟架5 ]; H0 Y, z- ^' z! W
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
+ W0 c+ L0 z* q/ W居然有咁大SIZE既鞋
3 l( {; {' G0 Y5 Y* U& C我都搵左好耐  r6 q3 k; q: c, V0 |
都搵唔到~~
; |% c6 p4 Z* p$ O' U
3 m* M7 V# R& _$ N/ S( O  t5 ?0 A有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,0 Q3 b( z- b, r3 p( `
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   ) T. m) v0 v% x$ d5 @# K
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
2 V$ P* Y: N% W/ ]0 j2 z1 @$ @

) I) o% D6 S  r大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
7 {$ a" V; t8 x$ X: r& M6 `9 h- ~& F9 h. h. Z
* k" R; j- f; M  b; n: A
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
+ I" [6 f3 w" C5 V$ Z我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
+ D" {2 v0 l$ _/ w2 ~5 d" L. w
( r- m1 ?1 D& c# l4 K; l
$ T/ z5 A7 m8 A3 q- `
係呀
9 X* C# R5 Z9 G. B4 [% Q咁邊度有得賣呀?
& O7 S4 h( H& w/ M/ u! w7 v& U款又多唔多?
, e6 J9 `3 r5 ]' ^$ g貴唔貴呀?
- M( J& c8 _2 a7 q% b/ d我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   $ ^$ M+ r3 `2 f) @4 S& [4 j% e9 ]
+ n! e! L1 u4 D, r6 Q
0 ~4 H# _. V; I- v% E" Q
2 |% d1 R( |8 Z7 x. q0 Q
係呀
8 {3 H) @& f" h9 h7 O5 R咁邊度有得賣呀?3 J' F$ Q) C& i/ W" t2 O
款又多唔多?% @0 F+ C  N4 ]3 g4 E9 P, D! H$ t
貴唔貴呀?. |( l9 A( F/ @' v3 ^
我都想買對
6 m: ~3 t$ B* m" n, V
8 h1 m8 J4 Z0 s; Y& ?3 @
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
" B: T8 F4 Y) a0 x不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
9 T# h0 A2 k: v  F  X+ \& j4 s
* c' G7 f% ]: d* O8 @% S; c
0 W" j1 |8 G/ G% `8 m去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
1 ~# ^9 ]: ^5 Z不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
6 g! W% ^6 b0 s/ p; B2 ?
* W7 p6 X1 u. o* q* Y+ v
. L; B9 V1 E0 A% q& R% ?* H  M# m
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
: t3 u$ M1 D7 l7 Z- H+ I- m, ^5 ?. M9 |' F
- v  O7 j3 p- x' a5 O: v* ~
: C1 Q3 u# s  r* G
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
& [9 x6 B6 Y3 w

' p5 \/ `5 ?$ I. _幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配   

最近訪問的版塊