嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~2 j9 |& C$ w) m
搞到我都多左想出街既感覺~1 f, {1 T7 m6 i# o9 R. y6 }& p
一黎冇咁辛苦~' d+ q+ X1 m6 [2 ]  ~8 z6 N% n' ~7 ~
二黎可以多d衫姐姐染染~
0 s2 ~. H; l, B8 F; \* m7 b% b8 l* F但都唔知搞咩好……
- D5 s2 J, ~/ ?2 B0 r唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
8 g7 Z: H. Y; o不過化定去都得~<----如果係去我會
( r2 B, T- j2 {( l! f$150~250(多數夜晚10:00到早上)  y+ }: F! m' T' k2 h! K& H
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
9 G& \. U1 S0 r0 M6 D9 Q* M價錢就要睇下幾多人同租咩屋~+ s" @6 u# W5 @
以上兩個活動都已經進行過~
. W/ M7 g8 G5 @4 ^個感覺都良好同開心~
5 N( ?6 i6 v8 F, o, b% s% S所以黎緊希望可以再同大家見面~- E4 Y( v6 ?  S0 d  S& z. @
同埋開開心心玩返晚~=]0 s' q5 }0 v8 @$ e% y! Z; P, q
大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊
0 M" q$ x; f4 ?. k7 i: w( D  x9 ^1 {# \1 u9 }; A
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   
# _) d* h- {* U& }9 r反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
0 M) |) l5 J( C6 I6 V7 I! A# w2 Y: D, T- R7 A/ H* L3 S8 G( q
係係係係係~~~XDDD) a# O  I5 T) J: i. G+ k* ^% k
心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家; X+ v8 C  l$ I1 F+ |
之前D渡假屋活動冇左GEI?: t( l+ ]9 {4 I/ `5 y% J
不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
2 F; B: S! i7 V- n, t* H7 i# x由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
! n- p& h' l1 T  ~" P. |! J" x2 e' w" X 原來識左十年咁耐...
! @7 r2 l' u# z話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   1 x2 g: Z- j% b+ t9 u3 D2 @
而家開始凍嚕~
4 }8 g% Y% w8 \* m9 O; D  L! W1 [搞到我都多左想出街既感覺~4 _  T2 }$ Z+ a) }6 `
一黎冇咁辛苦~# ?  N3 ]6 d5 l5 h8 C1 I
二黎可以多d衫姐姐染染~
$ r# B& [" M, H4 n: a$ d' j但都唔知搞咩好……
) O$ _, h: f2 E& q唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
0 \# Q( c' \9 k+ |5 F5 b# y- w不過化定去都得~
( p5 k3 `8 {" M4 n8 a8 CCEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所