嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~
* U) n9 ]/ ]' u2 Q3 u, t+ F搞到我都多左想出街既感覺~  L* ~; A% r7 _& ]7 e% b
一黎冇咁辛苦~* B, _' @) m9 i0 h+ q: G
二黎可以多d衫姐姐染染~
' G3 {* _) E& Y但都唔知搞咩好……! k5 {9 d. ]( N: M1 `
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
3 j1 A4 s( s# K+ y8 `( W不過化定去都得~<----如果係去我會
% E% ^3 l  y( P8 ]5 [$ c$150~250(多數夜晚10:00到早上)+ q9 B; u0 S! [  b6 R
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
1 [9 E( d4 ~2 N2 u# j1 U/ U5 A, [, x價錢就要睇下幾多人同租咩屋~/ A2 h+ u+ @( L
以上兩個活動都已經進行過~
& s$ G% d/ N2 H# `+ r6 g個感覺都良好同開心~; \( H7 c% O4 s; Q& Z
所以黎緊希望可以再同大家見面~
, ~" g. }* H4 n& y) }: ^) o同埋開開心心玩返晚~=]3 P9 W  ?4 ?* M. ^
大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊
$ s- E; x& }+ T; i3 F# j* c* p3 |- k2 o, C" W
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   % ]. t% E# J, v
反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
- ~* Y8 _' Q5 ~3 ^  d

( K# a  G* P! n0 ?& h" X; n係係係係係~~~XDDD; O8 O* t7 T  h! g
心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家
4 R+ @2 R# G- [5 W. G之前D渡假屋活動冇左GEI?) `4 U; s; V; X5 U7 X' i& m7 ^
不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
) Z6 v: M0 V) L: n由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
6 q  ~* n1 z  |* D) a* P0 j 原來識左十年咁耐...
0 S" U7 T5 ~$ s$ D( k( ^$ b/ v: ]話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   
* {! F: ]- _1 n) j/ j1 g而家開始凍嚕~
2 z* f5 y9 n! |搞到我都多左想出街既感覺~
4 a9 P8 X+ i) [8 T9 O  [- a一黎冇咁辛苦~
: {# t$ j4 V9 ]- \% }5 {' t二黎可以多d衫姐姐染染~7 E: w, \7 B- ^! }0 s
但都唔知搞咩好……
, T( j" n2 a# Y& x8 G; ^唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~5 O8 L5 N" m7 Z
不過化定去都得~
( V7 `0 d( F/ S. w# |! e' R6 s$ k2 mCEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所