嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~
) N- w: s2 ?7 O搞到我都多左想出街既感覺~1 r" N2 y+ V; Q& A3 ]- @
一黎冇咁辛苦~
. f2 r: H2 V* \# n二黎可以多d衫姐姐染染~8 o4 u; g* J& w2 \8 G! M$ X
但都唔知搞咩好……, X3 t+ ]. z$ p$ Z4 ^, I
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~) B" u, {1 Y% V4 ~
不過化定去都得~<----如果係去我會
; A. G3 n6 R5 K% x5 _1 H$150~250(多數夜晚10:00到早上)
" `* Q* B8 h* Q" x+ E4 q去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
0 h: b& a( {5 p( ~( }8 O價錢就要睇下幾多人同租咩屋~* ]7 ~3 Z. B- V4 k
以上兩個活動都已經進行過~' B/ p- [1 }' x( O# o) d6 b4 ]$ V
個感覺都良好同開心~
" K4 V9 D8 |& Y& _' {9 g所以黎緊希望可以再同大家見面~
' m, C' v+ i" x% N) K# X6 P同埋開開心心玩返晚~=]. |. h9 t. B+ ?# w. X: C; D' ^
大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊
/ {% z; b+ V8 I1 n' R9 Y7 g, p0 @' L$ |
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   : a0 ^+ D3 v4 `( ^" K) }/ G3 X5 M
反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
) {. V. i& Z% ~1 \  ~" M+ \: o# q3 b& J- H( C9 E
係係係係係~~~XDDD
9 ?. b7 p0 J: w- w2 C心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家
7 ?! ~2 N# K( D# f" [/ u8 V之前D渡假屋活動冇左GEI?
) _; c* d6 _3 z/ z; B不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   & G& o2 f  a, Y5 ?; a5 z$ X
由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
1 G  X6 F$ R4 B  ], h 原來識左十年咁耐...
$ b& o+ n$ r4 V話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   
- B; `+ i  V. T5 N5 w1 n而家開始凍嚕~
5 ~2 V' ^4 L+ S8 z搞到我都多左想出街既感覺~
# X8 ?# S" R5 B! g& b一黎冇咁辛苦~# q% H" m6 Z' X
二黎可以多d衫姐姐染染~9 ~3 }$ S1 K" H- ~# b7 V
但都唔知搞咩好……
5 l* ]5 W5 N- i! F! |7 [' W唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~) W4 L) G/ Z+ F$ ?: Y
不過化定去都得~
$ V+ s' s( i: R8 T( YCEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所