嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

今天終於收到我訂的大碼長Boot了! 是在網上BIT的, 交收時店長Cali姐很好人, 而且絕不岐視CD, 並佷樂意為我們訂貨! 超好人事啊!
, K: ~8 u( o7 f; |那裡有鞋, 有衫, 有絲襪! 至於我對Boot質料好, 合Size又穿得舒服! 買前你著開什麼Size就話比Cali姐知, 佢會指點你迷津啊!7 ?& {( Z0 A* h; t( T0 ], e
Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!! * R7 p  {3 u2 k. H  [3 X" x
5 j$ {7 H+ a! x; C3 M  Y+ [9 m# }
詳情可參考以下網頁:-1 C, z! L$ }+ f# P4 j! q
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/cali210
  K: q0 n# w9 P8 l% J# W! \; _6 d% \7 z; W# A  a) y. q, q
希望大家搵到心頭好啊!!! ^^
6 L6 q2 n: T5 W' [; c! y' u6 F
; |! x7 W7 r8 G2 a9 w/ P! tCeci
$ `, ?+ {' g5 z  j3 O. L- N9 Y2012/01/05

% e) }( p) Q# N: U- R! B7 \1 z  j6 n0 I8 e% Y4 [3 w. U" _

! Y7 Z- f. Y' u% {7 c著左影相啦...大家睇下O唔OK喇^^8 `) E* H! t& v. f2 a1 k  Q( U
2012/01/073 D9 N$ r8 |4 Q5 D

2 L2 ^# i0 B! g% h2 Y7 x/ M[ 本帖最後由 CECI 於 2012-1-7 18:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝推介~~ 1 p+ a) ^9 U" j7 b" z! v/ c( @
很久沒見妳出帖~~
  U( M3 ~( l4 m" ^9 x& o  ]) B新年快樂~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好似吾錯喎搵日光顧一下

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-5 00:27 發表   
- v2 z9 ^& c: ~; K& K$ g謝謝推介~~ 7 T2 H* ?& l; P7 n: f
很久沒見妳出帖~~
6 R* `( I  o6 [% I/ M, b( S4 F新年快樂~~  
! o' W: U7 i, ]# {: X  u
& l9 u0 b4 i6 lHa Ha 婷婷姐, 呢度冇見, 但係FB有見0麻!

真係好耐冇見你開post (唔想再用FB)& @, M; ^7 \7 C
1 Z+ R4 R5 Z. \0 i6 ?
個店賣D野都好雜下喎
唔鍾意女人。只鍾意女仔

CECI... thank you for the information.  will check out the site.    HAPPY 2012.   "yeah i agree... havent seen your posts for quite some time"

著左影d靚相黎睇下~一定好靚姐!

真的挺好的

好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-5 20:23 發表   # u" z! b3 W7 i
好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!
! _) B1 q8 o. U0 r# Q6 M8 n0 X& u* a9 h
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_<

真的不错哎

引用:
原帖由 筱筱 於 2012-1-7 19:54 發表   
; Q* v: R+ ]$ p$ f1 D) l4 o真的不错哎
1 T# h+ A7 `" h! f0 i2 L) p3 c7 _/ Y6 K. r6 d3 _# B, O2 R, Q
筱筱^^真的嗎? Many Thanks!

引用:
原帖由 CECI 於 2012-1-7 18:39 發表   
5 q9 f6 C; q+ N
# h: b5 a  }6 O& d- s! I: v( f) a9 j# y2 a+ P" W. ^" W
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_
( ]8 g6 k8 w$ z  O* f: I穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-8 19:44 發表   " V, b2 f. i. x7 x
. e% P. A/ D  _' c6 V" _& S; N
穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~
- i1 ]; B: I& c$ [' U0 h* ?
/ G1 B4 S( U' }7 @. @妳得既Judy姐^^

seems easily to walk

seems easily to walk

呢個都賣得好雜下

really useful information

條裙......好靚

入去睇過,沒什麼合適的東西。