嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次隱藏鳥

第一次隱藏鳥

今天除了如常的穿t-back和絲襪, 還試了推蛋蛋和貼膠布的方法去處理一下JJ.
6 c3 s7 Q2 I/ j# b( B$ L# ]. P效果真的不錯, 最想不到連行路的方法也會變得女性化.3 ^3 v5 n+ g" k8 X' M
% I& Q! _. F2 Q! d3 [, f
剛拍了幾張相來分享一下.
% B5 g+ _( r0 p( F
% N* A& o) p- i" Z# |, \, O0 G: p( _/ d& ^# ]

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真不錯 如果可以和你一齊玩就好

不錯,再放多d相啊

支持, 不過再多少少相可以嗎?
# Z- u" a5 B8 g同埋, 妳好似個度反應咁o既

引用:
原帖由 sabrina_t 於 2012-2-24 14:05 發表   ! o* S' l! v4 E
支持, 不過再多少少相可以嗎?
) [2 v; w1 `% m) V/ l同埋, 妳好似個度反應咁o既
% H9 ]! p% f/ j' I- L' _1 t' A) W% [8 i8 `
可能因為JJ被向后收起了, 站立時Patpat會自然向后翹, 而座下時雙腿還會夾緊一些.
3 r6 `+ l" _  Z. ~/ J2 X' m0 N其它人可能感覺不同, 但我就feel到咁樣Lor.

引用:
原帖由 bt_boy 於 2012-2-24 15:08 發表   
% J) C& @6 y& }+ G. Z$ ?7 p# m$ v$ S1 z2 F9 V
2 g( C4 W; D; s6 ^" i8 Y9 K
可能因為JJ被向后收起了, 站立時Patpat會自然向后翹, 而座下時雙腿還會夾緊一些.
0 ?& X7 E+ H* B) R* h" _其它人可能感覺不同, 但我就feel到咁樣Lor.
, m+ \- g+ {+ A1 i* [  z0 r

0 D4 J9 k( j4 y1 G# }  GTeach Me!!!

唔驚焗親小烏嗎?

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-2-24 15:15 發表   ; s- \+ l) g* |% J+ S
# l5 [6 Z9 ^- D" Z- O6 g2 m. s
) o3 [3 |+ j. y4 b; V* @6 q
Teach Me!!!
, y- [5 q8 {1 |2 e1 D, Z( z' E* i' E# `+ C5 Z5 ?: Z
我是參照呢個教學的.
. q* I; q( D$ U+ b2 zhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=24964&highlight=JJ

引用:
原帖由 BBS2006 於 2012-2-24 16:12 發表   , }" f) k. P: Q+ _2 R, |$ h
唔驚焗親小烏嗎?
9 Y/ E2 h* P' ~- x: F/ K2 s
  Q7 I' K  w7 C! ?1 }試左半日. 感覺OK. 第一次唔想太耐, 怕蛋蛋唔適應.

回復 8# bt_boy 的帖子

It just have the photo don't have the link can u give me the link??

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-2-24 20:13 發表   ) P* a& {8 N. o
It just have the photo don't have the link can u give me the link??
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=24763&highlight=jj

對襪ok....啦

效果不錯哦~~~做得很好

多謝樓主分享

不錯哦~~~支持!支持

唔痛咩?????

點解連行路的方法也會變得女性化?

LOL 真係收得埋

收得好好呀!對絲襪好靚。
Archielui

唔痛咩?????