嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問各位.......

請問各位.......

請問各位邊度有d大碼既高跟尖頭鞋?
6 D+ W$ e6 k9 v$ h4 x" i
8 K3 T4 i" x$ Y6 Q. m: z: {同埋幾錢左右?我著開就#42-459 ?! J6 c; d0 p/ G1 U: w
0 T* V9 V* B3 R' j% x. U
唔該各位!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你著既size 範圍都幾大播, 咁你究竟著開咩size ga?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 18:25 發表 " {3 c* _* f0 w1 |/ D2 Y6 f* n
你著既size 範圍都幾大播, 咁你究竟著開咩size ga?
  ^. x2 A! Q; G. n0 p
434 {& Y% i! X6 S. z. F

7 ?8 X. I) r7 A" k3 U' m2 ]4 M我就想買你呢對黑色高跟鞋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我呢對都43, 但係斷碼貨, 應該得返我呢對
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-29 18:03 發表 4 Q; j) |$ N$ v! Z
請問各位邊度有d大碼既高跟尖頭鞋?
) c$ q8 @! U8 b' Z" N/ m
) Y. k0 \5 G: i4 K* |. C同埋幾錢左右?我著開就#42-45
5 {6 T4 @- d% ~% `6 ?% m* g5 D8 i7 A% Y5 H/ ~
唔該各位!
. M6 \$ @# Y- T
! x) s8 g7 w) @; a* I% [/ |, n4 ?
Yahoo 有ar~, J1 e/ b6 N4 k0 ~6 ^5 E( v
2 E3 U6 {0 w# o2 @4 q+ }
最大好似係45

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 22:47 發表 % |1 b: r/ t! ^) ?* I0 E
我呢對都43, 但係斷碼貨, 應該得返我呢對
  D( I. K% @/ w8 a3 ~. a4 g8 `0 v( i咁請問仲有咩地方有大碼鞋買?

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-30 17:18 發表 2 G: T+ E* C% h8 N3 k9 G7 S6 v
: n2 E9 i3 w/ @- u$ w
咁請問仲有咩地方有大碼鞋買?
9 T; W# e* r- e- L5 u灣仔修頓附近有

觀塘廣場地下果間囉, 我都係0係果度買你想買果對鞋

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-31 00:05 發表
* I  G5 m7 v: E4 m/ e5 h觀塘廣場地下果間囉, 我都係0係果度買你想買果對鞋
4 Q2 m+ W3 x6 x% I9 T
大概幾錢左右?

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-31 17:58 發表 ! Q+ m. [- K8 R3 W+ ]

# o7 l7 [! f4 J" R大概幾錢左右?
6 b/ Y2 k- E8 m; W百零二百蚊對鞋倒啦, 而且可以試

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-1 00:57 發表 # d1 S" F1 Q4 x

0 i; l# U8 n5 x8 ^百零二百蚊對鞋倒啦, 而且可以試
1 n* {8 }) j2 u: Y: [  g# A3 L  w/ f
有冇詳細既地址??