嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   ; @6 L3 L7 B+ x. e

- A# _0 G' j! ^4 i8 J# X5 x5 L; @) m. \' {  s% O8 K' z0 f' I
正呀, 玩左咩衫?
- r, T6 V- W4 r* b4 u- U

" X1 X# L' m7 q1 P% [" ~玩左幾件校服
+ q3 f% d8 |! f- g但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   8 W( r; S# G9 j: F- T
( O( L" w4 _: h+ b6 u6 c/ @
5 u( ~0 f" q& ]
依個幾好玩咁喎!
! `2 {& ?/ @2 L# [4 N
  j2 U7 I: W$ {' \( A) F- O係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   
# B, Y# c1 y. P" t% {$ \8 g9 C. ~- X% P
. u5 S( H# I3 Y5 D
一起玩啊~ 射曬係佢度~
' @3 w9 N" F9 P; n% D8 F* ]. X. X( z4 f3 g- a
幾個圍住我射仲好4 ]5 h) v; g. k* }- D5 t$ I
可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   3 ]* q1 _3 u/ x
嘩~正wo,我都想試下添~
" u8 t' Q& O2 P5 K. Y% }

' k% ]5 r0 r% g$ m6 `4 }- q我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   & V* N7 o/ ]  P7 Y3 X0 A+ L: u3 z

% s2 c- Z: T1 q' o4 G
' ~8 |% B$ R' V8 W7 c- A) r我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
8 }& V2 Y$ h6 u) l& z& E即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,- s! N4 ^6 k; [7 v
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
  T' l3 }- \' I/ {% x) ?5 W# [我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
; ~+ K% {! K( z& [) T' U' i
. N8 ]: {$ v( [  C
+ W4 w, ?/ g5 W$ r. r好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   
7 n9 f* h5 T# J4 _
/ l# q+ R% D# Z1 E% _* z$ @2 H即係全部人都cd? 都幾得意
9 K. z( t+ D4 q' _) h$ W

6 @- c3 m# @( L0 T# k% R6 N( w0 {係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   ) o+ {0 \" l3 d8 O# i& ?5 B
你想射我定比我射?
" s' K; d2 }. p. `8 y

5 m% m! S* ]! u5 _  W1 A7 I好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。