嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾
$ V1 V7 @% y* e8 ?# U# X但當年的厚巾今天很難買得到* Y: z; g1 y; N. Y& H$ L/ ^) H
不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺
! }4 a9 J; u7 i( P0 c有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)* A/ Q% }1 M8 J' ?* b, A8 x. p0 U
而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲' P0 F: R5 P% U: F/ G4 u
就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好
! A5 Q/ Y+ b* O- W也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   
5 ]' h+ K. q1 }( }, g& G) h) Y沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
% B' a& _+ h; C妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。, Q" D1 v+ w4 x% ?
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表     S2 M! H( [) U6 V; H
* P# {3 S/ g, |5 {1 Z1 Q
妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   * l) ~, r* B# r, _- x
見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。: S9 [$ G7 G1 V! D* y. F( }1 h
9 l$ Z: g& D: i( \7 ^* {; Y) K. Q衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   9 S  A! Z0 A% h) \
用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
6 ^% l6 x" H4 X
毛巾點鞋呀???
( O* z+ e1 K# }* X/ l7 t3 ]; d你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會) h+ z! ^4 w3 x- ~* g
幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   
/ i7 v) G* w& z以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會3 W. B; |* U4 k
幾焗(因不透氣)
" u4 }# R- h! l; T; P/ e
我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   / n0 {, V* c: p/ A4 g3 l
不错
( q6 B- q- v3 k7 [鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)- o4 N2 O0 Y, I
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
& Z- x) A0 i2 I0 r2 N' O9 a! u) [好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野
0 w# o0 B2 H9 @8 b不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!1 b, K2 M2 Z' w, n" i$ ?- _1 \: O
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   % h) R& L" z: C8 Z/ @! S, l: k

' y; j7 I; T* Z* Q4 z' s鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)1 ^. G1 r1 N, }  H- a
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
7 C0 Y! m$ r! |好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
2 t( L+ l6 H- j我也支持你~~~~X2 !!!6 G9 l. C) {# g" Y/ g4 b
$ _; L3 Q3 r# n) O# `) H
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   : n4 t1 _& J0 N; m9 [0 u# c2 S
我也支持你~~~~X2 !!!5 ]! K9 w2 }+ M. e9 ?" T! j% p1 t
; W1 Q; g& u* x0 O! ^鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   
7 x3 g9 B' b3 l% F, Z
, J* n5 z( j5 O# f6 t5 ]+ _* O有機會俾條衛生帶妳鴨下
4 S* ~% }$ H1 t+ P7 S1 _
我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   . |" x, F( a3 c2 W- _9 X0 O4 R
8 b( u5 Y6 Z0 L" ?: n5 Y
我都想試
  U' W1 _% E0 I* l3 k+ V; U咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架0 K8 W$ F  V  i  p) O2 X, W

" `" K' x- }9 o+ g
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   3 H( ?4 @  ?$ @; `4 k
* @' B  x) w+ `, \- U% _7 }! D
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   5 R8 V/ \/ U& v# i
唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架
! x; E5 K  @" f- ^7 P4 |
1 |) u( F0 t( U' I  F
+ ~! L5 _7 C4 \2 i: A" {$ J6 f0 n先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬