嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   4 x  }+ a  K2 `2 o- I* F

& F; W' t' Q9 W( y5 }咁你最多試過比幾多人一齊射過?
0 K, k0 P& P8 ^# j. O
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
8 `  _1 w" W7 {+ _8 B* O/ m: b+ i  `9 I$ c
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
' \' C9 }1 f" v6 H/ `6 I6 i' D三個男人對住射

gay?
4 `( }$ B+ F4 @+ q你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   + o. k4 i$ [6 I
gay?' T) k' j) n! Y- I
你地真係好變態
% m0 y' ]( r8 p0 q
  f! v! l9 O: d, N- E0 ]7 E9 i
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   & k3 H9 h) K# |6 c- J; b$ e
全身射??!!
0 z7 v  X' M- \
$ P8 Y/ k3 p/ }1 u5 w( k5 n+ w" vSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
( f' \& o  b4 d% HUp住精係胸到+ C  B; r. o$ v
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲- x! U! W8 A2 ~7 g3 a& \9 B- ]6 i/ N
6 T7 O) l6 b* D
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,6 d4 [6 u; v- J8 c2 p% O' u
$ a# h# g5 z0 z& x
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
% X% `) Y- z5 Z9 r# P# c/ M9 ^
! g$ o2 x( V9 m7 |3 I第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
# C/ L7 ^# T6 g' x; h8 {/ ]% C: ]- X* c" Y
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   : K  d: \- G$ B- [% H
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
  ^* U7 ?2 \: U$ S- k9 Y

|0 n; L% t6 ]: i, f6 r" B6 [如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
' G; j3 |5 m3 [% @1 }6 U試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲  O+ |9 ^  G1 }: n
! R! Y) c4 c, ~' D$ o6 w9 y, m
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
: ~) ^5 m% _. E' r, j  P% N* v2 y4 a1 Y8 I6 S
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
7 b! c% l0 `/ H; B  s5 \* p
$ w( \. v; E4 E% Z
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   # v$ D( F# x* q% O. A: X( d
試過 著住黎比人射落bra到
+ A) Y7 W! a1 y9 F" yUp住精係胸到
, u' X7 F# L$ U* ]& x$ x9 V感覺好正好淫好女仔
: s; m5 R! q  _+ M
/ b4 K# Y, W/ b
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   4 T) I/ j+ c; T
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
$ f8 v, O: o9 H7 u
' ?6 R2 }+ I! j1 F8 L
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   9 R/ r3 Z' U+ ~8 C
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
2 D- L* U/ M/ i1 _# G: L9 i0 q
0 g3 M# e2 Z: O3 q
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   8 K/ a1 ]/ e  j! d" s0 P- b
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,5 @3 R. h& v( {+ R$ y9 i% G
只得我一個份量唔夠
! A1 \! h' H% h

/ g& f# F' l" W# k! W" C* F$ P9 ?被射的感覺真好的! M6 o6 e% r$ d' h
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   . [! w4 ^, p7 B  Q" w2 j1 W; e2 {9 f4 N- e
著住比人射可能更正
& n9 V% N$ ^5 g7 b8 y' X+ `7 @/ i% f. X# ~! \
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
9 k% ~4 Q4 G: `0 M- k# U  y$ d著住比人射可能更正
% [' u5 [0 a3 e4 C3 B) o% [/ F
; H, a& g# `7 a9 s$ R$ e! y: b3 N5 s
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   $ Z+ Q9 T/ A4 G- i2 n2 K/ h3 C
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
3 j# ?) v8 H0 T真係好似女仔咁架
2 _) X; C* M9 v: q
- e5 J* v! A- {+ X; |
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
. \  C; C$ k& u- u( E- N5 ~我都想試下射人同比人射.
% T! |* G& s0 c; X" {* Y7 }, o1 k
; ~7 H/ v/ j) M) J$ n) ^/ _! B- U被射可能更爽