嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   9 e1 }2 v' z2 A( I! R8 Y) B
- W  {% x: I! q
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
9 U7 L+ p+ D- r* n
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
9 j: `! ?" s9 K: h1 M0 q. |6 G& t0 n$ s/ \
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
7 @3 C7 r1 A- V! ^, N5 G
三個男人對住射

gay?
; t7 T" J% ?9 v: W5 q0 x: p0 c. x! Q你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   3 x7 ~6 V0 F0 ~. E8 [* L
gay?
6 _9 J7 e' @! I你地真係好變態
, ]$ e& H( K7 V) r2 F

: K2 s( g9 I" X1 S% }% h9 P我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   ; b) p8 s- [4 B5 m0 O+ ]6 g
全身射??!!
# t' P0 k1 q2 f) N- j; v6 S: l  A; N' e
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 * {2 @) G6 B2 O  W
Up住精係胸到
0 }) a& P6 G: I/ J5 c# _感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲- f, t  I; w7 ^  `1 j. O, Q  p

" c" K& i& w$ V2 y5 E! q- ]至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,4 Q4 S: b1 m6 R
9 `5 X# z' E% u
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,2 T* C( |" e1 A) s

7 L, Y, @7 C) C* J$ K第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
; L7 n  g3 P0 t3 R8 B0 m$ `# o
- a! I) }) t' B2 a" ]至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
. F6 G; D, ^' M* M, {9 L: U有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
5 t5 |( e8 S% f9 {, [5 q6 @, N* V
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   8 U$ N$ f4 Y( }+ F- @" ~
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
; `, F+ J  x' N7 u! _! |1 U' V) {% A, ?/ \+ v
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,6 c- `  E/ M* H3 X# N

* }, P4 O2 [- c! X( p講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
% W! @3 [/ F2 m# W& G2 H
8 Q$ `; ~9 x3 P好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   ! u2 k/ F- d* I. D" w$ r/ h
試過 著住黎比人射落bra到
& E# R; {: y6 M7 G3 G& s0 t- y' J- i- T! AUp住精係胸到
! f3 Y) ~- c. \, Z" z感覺好正好淫好女仔
) q3 n, g( G6 Y4 P. y# c$ A2 f  U+ Y/ {7 J5 _
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   * [5 U$ t) v/ [# q2 R4 h8 v' E
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
6 C7 z( p7 o: W! R9 P: w
$ q) Z( t3 @; g- F- H- G/ j& ]  d( P可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
* ~6 Q# g% \5 ]8 E: u係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
* D, x7 J" @$ E6 }
& t6 J  u( B5 `* D被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
* k( t5 X' l) Y. @% {: d+ [* Z想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
' e9 Z2 U* V. P- v" ~! m只得我一個份量唔夠
2 \8 f- c" Q2 @1 R

. U2 D' u9 S5 P, |; K被射的感覺真好的0 l# C% @# O8 T# X2 p! G3 \  Z
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
  \. v) T2 q" o' }  |9 n  Y2 P著住比人射可能更正
% n# B4 _: @4 ]# s! V  x1 }
& v0 K: k/ H( O! U; M4 I0 S
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
9 B2 `, b: q3 ^  g, z$ m著住比人射可能更正
* v  I0 u( ~) ?' t  q. p8 ^  Q

2 V) L8 w2 E, R1 N4 {6 L! J我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
9 u$ O: x9 @: n自己倒立顏射自己吞返就試過^^/ D1 I. p7 R# c
真係好似女仔咁架
; o" K6 x5 D1 S' g

I- ^, Z& V/ f6 O$ n. m我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
, S! X: M; F4 R& s- V' c3 S! Y我都想試下射人同比人射.
8 v' `" q; K) \/ X7 a# U
' {/ L9 a! \( s" U$ n
被射可能更爽