嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
, b; }5 Y* \/ Q" i5 N$ Z
, U3 n* C* c7 f- m咁你最多試過比幾多人一齊射過?
  }3 P9 [; S$ q; Z2 I想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
* q% V; b! z% S, g# [2 b# u3 S
$ D+ g  Z0 d4 v3 L, k4 F, X咁你最多試過比幾多人一齊射過?
" Q8 F* u0 q2 T% w8 `+ \3 ~8 s
三個男人對住射

gay?
$ h, s5 n- L, _, n1 [你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   ) A& `/ C! {& M( D4 H- X+ q
gay?
: k+ D2 |+ B/ L6 z* U1 E3 |你地真係好變態
& t' G0 U" ~" n5 M1 i$ Y  j

, J' N+ A/ V( ?4 L我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   1 f3 {: n# c8 s
全身射??!!
* I- p. z; t6 ^2 }7 o- U" S: f4 I$ L( [* V/ W3 S# V
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
5 f' P  x$ Z; tUp住精係胸到, r1 w: I3 \# p2 v7 F
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
) N; Z, M( A  {% a3 k
2 ~! o0 L4 f4 ], [+ y, [- ~+ c至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
7 M3 S5 X/ m( F9 j! Y1 Y6 n7 m: h8 z6 f+ j3 D' K& x- ]
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,( ?, d" c  p. a! n

( B- g' f7 R. k7 [第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
. S1 C, s$ s' f6 _& L, {6 R4 L& ?. {( w( D- T1 S; i# d0 E
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   5 T. Y) T9 Y" Y
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
0 P9 i8 ?1 _& |- i0 B/ b* w  P* w2 |& d) A( ?' g3 |1 h& k
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
. B* ]" h6 x' \2 G試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
& X7 c' b8 X8 y$ v( L  U8 w
" _% P, }! c$ S至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,/ T2 p8 y1 ~. \- j% E
* I5 L# W& W) [: p/ A. ]$ J
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
  |3 x% o. j6 Y) j# Z7 J" l( ^6 f  ~0 N
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
2 ], n8 t, ?) w8 H試過 著住黎比人射落bra到 + e7 R* r7 F% y- P
Up住精係胸到" }" e# ^1 f, u0 W- d6 _6 n& y
感覺好正好淫好女仔
8 u. H0 b( L. Y, V+ Z3 X! @  r. p' c8 j6 H
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
5 i, k* {9 x) Z3 c/ _; W鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
' X8 Q8 y. _; Z% I
" {  `1 I* I- R) l
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   . k, z/ A0 [2 H' E8 X
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
4 c4 V) g( b( o
6 o5 k- U. P9 s- E- M
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
' V* K& J  D6 M想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
0 ?' n# h* U! ~3 x只得我一個份量唔夠
% u0 s7 C- U2 `  u# B9 z0 @$ }* [8 U4 F! p' ]
被射的感覺真好的6 i5 d1 k) y& L/ T$ v+ U9 [8 s
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
/ e+ }. K8 V, q$ D6 n) c著住比人射可能更正
* j, ^' l: v8 y6 Q0 `% V$ m2 e
+ v) _3 z  |  ~& h
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
3 r  ^! V% q# ~7 p* K著住比人射可能更正
! H2 P0 D7 k  L. F) ~

/ R. H8 {; r; X5 y9 f我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
; J$ ?, D3 d* y1 ^- [自己倒立顏射自己吞返就試過^^* t, v: `0 W" z! e! u$ T+ {, u
真係好似女仔咁架
9 x+ P; I$ T8 x& N' s
/ A  |4 D- g6 h6 a( r6 D
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   % H& W0 M4 h+ O. R6 }4 ^0 h" ^" G
我都想試下射人同比人射.
+ G7 s* J4 o$ z* l# [1 k- ~. ^

9 H% ~$ F0 l) ~1 S5 c被射可能更爽